Claudia Guillem i Fernando Hernández guanyen la Volta a Peu a Cullera

Claudia Guillem i Fernando Hernández guanyen la Volta a Peu a Cullera
  • La carrera més important de l’any reunix mig miler de corredors

El corredor del Fondistes de Silla, Fernando Hernández, i la independent Claudia Guillem s’han proclamat guanyadors absoluts de la XXXV edició de la Volta a Peu de Cullera disputada este diumenge. Mig miler de corredors es donaren cita en un dels esdeveniments esportius més importants de la localitat.

fernando-hernandez-cullera-nov-2018

Fernando Hernández

Els participants s’enfrontaren a una única prova de 12.700 metres amb eixida des del passeig Doctor Alemany, continuant per la costa fins a arribar al Far. El tram de tornada es va desenvolupar per la cara oest de la muntanya.

En categoria masculina, Fernando Hernández fou el primer a creuar la línia de meta amb un temps de 44 minuts i 29 segons. Va haver-hi també protagonisme cullerenc. El podi el completà Heliodoro Hernán del club Almirunning Cullera, amb un temps de 45 minuts i 1 segon, i Toni Pérez del CA Cullera, amb un temps de 45 minuts i 16 segons.

La categoria femenina la va encapçalar la corredora independent Claudia Guillem amb un temps de 54 minuts i 57 segons. La seguiren les corredores del CE La Porte Fresca, Alina Teodora amb un temps de 55 minuts i 49 segons i Nadia Crisán amb 56 minuts i 39 segons.

Millors locals
L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) donà un premi de 100 euros als millors corredors locals que va recaure sobre Heliodoro Hernán i Sandra del Moral.

Les falles han tingut també el seu protagonisme. De la mà de la Junta Local Fallera, i amb la presència de la seua presidenta executiva, Susi Melià, es va premiar a Ana Simón i, de nou, a Heliodoro Hernán, per ser els fallers amb millors temps i a la falla La Bega per erigir-se en aquella que va tindre un major nombre de participants.

El regidor de l’àrea d’Esports, Javier Cerveró, fou l’encarregat de lliurar els premis als primers classificats de cada categoria. Per a Cerveró la Volta a Peu ha tornat a demostrar «la seua fortalesa com a competició consolidada amb una participació excel·lent» tot i  haver de ser suspesa a l’octubre per la climatologia. Cerveró va aprofitar l’oportunitat per a agrair als voluntaris tot l’aportat en l’organització de l’esdeveniment.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada