Alejandro es proclama campió de l’autonòmic de Frontó Individual

Alejandro es proclama campió de l’autonòmic de Frontó Individual
  • Almussafes, seu de les terceres finals del trofeu President de la Generalitat

El Frontó José Ventura Salvador d’Almussafes va acollir diumenge les dos finals que quedaven del XXXII Trofeu President Generalitat de Frontó Individual. “La instal·lació esportiva va registrar un ple absolut per a presenciar en directe la que ha sigut una de les finals més emocionants dels últims anys”, segons destaquen des de la Federació Valenciana de Pilota Valenciana.

S’enfrontaven el quatre vegades campió, Pasqual de La Pobla de Vallbona contra Alejandro de Paterna, qui es va adjudicar el títol en el 2015. Arribaven els dos jugadors amb igualtat de forces a la cita, i així ho van demostrar en la pista.

S’iniciava la batalla al migdia, amb les càmeres d’À Punt en directe com a testimoni. Tot just començar, el jugador de La Pobla de Vallbona percebia unes molèsties físiques que van fer que Alejandro agafara avantatge, col·locant-se per davant amb un 11-0. Encara que poc després, el del Camp del Túria es va refer i va aconseguir anar igualant el marcador i inclús avançar-se en alguns moments del joc, en el qual es produïren diferents alternances fins a arribar a l’últim tram, en el que Alejandro es va posar al capdavant, sempre amb un combatiu Pasqual, el qual es resistia que el de Paterna encarara la victòria amb comoditat. Finalment, Alejandro va fer el punt 41, el definitiu, i Pascual es va quedar en 38, després d’una batalla titànica amb més emoció que bon joc per part d’ambdós pilotaris.

Alejandro de Paterna es va adjudicar així el seu segon títol, després de l’aconseguit en Xest l’any 2015, precisament davant de Pascual, qui jugava la seua desena final.

Com prèvia de luxe a esta final de la màxima categoria es disputava la final de la segona categoria entre Cervera d’Alaquàs i Dani d’Alginet. Des de la Federació destaquen que s’ha tractat de la millor de totes les finals, per igualtat i, molt especialment, per la qualitat demostrada pels dos jugadors dins del frontó. També va ser una trobada esportiva d’alternatives en el marcador que, en l’últim tram, es decidia pel veterà jugador d’Alaquàs per un resultat de 41 a 36.

Van entregar els trofeus Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota, Pau Bosch, regidor d’Esports d’Almussafes, Josep Vicent Garcia, alcalde de la Pobla de Vallbona, Elvira Garcia, alcaldessa d’Alaquàs, Iris Marco, regidora d’Esports de La Pobla de Vallbona, Fran Evangelista, edil d’Esports d’Alaquàs, Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació de Pilota i Sebastià Giner, Coordinador de Pilota de la Generalitat Valenciana.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada