Cullera sancionarà amb 900 euros els responsables d’abocaments il·legals

Cullera sancionarà amb 900 euros els responsables d’abocaments il·legals
  • L’ajuntament col·loca cartells per tot el terme municipal recordant la prohibició

L’Ajuntament de Cullera aplicarà la sanció màxima als qui aboquen enderrocs o residus en espais no permesos. Ho ha deixat clar el regidor de Medi ambient, Hugo Font, una decisió motivada pels reiterats casos detectats malgrat les prohibicions i la insistència municipal en estes.

Els qui infringisquen l’ordenança municipal s’enfrontaran a una multa de 900 euros tal com recorden els cartells que s’han col·locat al llarg de huit punts de Cullera, especialment aquells que tenen un major índex d’incidències.

El consistori també augmentarà la vigilància per a tractar de disminuir este tipus d’accions fora de la llei i així prendre les mesures que siguen necessàries per a evitar que l’entorn es veja afectat.

Hugo Font destaca la importància de les sancions no solament per a contrarestar els possibles abocaments que es puguen realitzar en el futur sinó també per a agitar consciències.

«Els cartells servixen per a recordar a la ciutadania allò que és evident, encara que siga de manera indirecta: la importància de preservar el nostre entorn net en pro del medi ambient», ha dit.

El consistori espera que l’enduriment de les sancions faça que tot aquell que vaja a realitzar un abocament note més pressió i s’ho pense dos vegades. «Tots eixim perjudicats perquè hi ha veïns de les zones afectades que no tenen per què suportar que prop de les seues cases alguns, per comoditat i irresponsabilitat, vulguen deixar les restes que els molesten a sa casa», ha insistit l’edil de Medi ambient.

Font ha recordat que Cullera disposa d’un Ecoparc on han de deixar-se elements com ara mobles, deixalles o enderrocs. «Abandonar-los en la via pública o en espais naturals no pot seguir eixint debades», declara, «per la qual cosa l’ajuntament serà implacable amb aquells als quals enxampe infringint la norma», ha conclòs.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.