Almussafes també clama contra la violència de gènere

Almussafes també clama contra la violència de gènere
  • La regidora de Polítiques d’Igualtat, Davinia Calatayud, i la presidenta de l’Associació de Dones Progressistes, Alicia Benavent, han apostat per accions conjuntes per a la seua eradicació

Almussafes s’ha manifestat públicament contra la violència de gènere en la concentració celebrada a les 13 hores d’ahir divendres, 23 de novembre, en l’Ajuntament amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra a nivell mundial diumenge que ve 25 de novembre.

Davinia Calatayud

Davinia Calatayud

Un any més, el propi consistori municipal i l’Associació de Dones Progressistes han unit forces per a alçar la seua veu de denúncia i condemna enfront de qualsevol acte que atempte contra la integritat i dignitat de la dona, i de defensa d’una societat justa i igualitària, sense violència, en la que les dones i els hòmens puguen participar equilibradament en tots els àmbits i prendre conjuntament les decisions que els afecten.

La presidenta de l’entitat, Alicia Benavent, ha llegit un manifest de l’ONU Dones que parteix del moviment sorgit amb el lema #yotambién, en el qual han deixat constància davant dels presents del compromís de la societat amb esta reivindicació.

Desenes de veïns i veïnes de la localitat s’han reunit per a rebutjar frontalment el que la regidora de Polítiques d’Igualtat, Davinia Calatayud, ha definit durant la seua intervenció com “una autèntica plaga social que, desgraciadament, afecta tots els països del món i que suposa un autèntic atemptat contra els drets humans i la dignitat de les persones i una injustícia manifesta que impedix que la nostra societat continue avançant per la senda de la democràcia, del benestar i del progrés social que tots i totes desitgem”. L’acte va conclòoure amb un minut de silenci en homenatge a les víctimes.

L’Ajuntament ha llançat també una de les campanyes integrades en l’agenda prevista per al 25 de novembre, consistent en la distribució de diferents unitats de bosses de compra amb el clar missatge: “Qui be t’estima, et farà plorar riure”.

Així mateix, el Cos Policial ha volgut mostrar el seu suport a les víctimes, sumant-se al violeta. Tant l’nspector com els oficials i agents del Departament Policial porten unes bandes en què es poden llegir  afirmacions com “La Policia al teu costat”, “No és No” i l’hashtag #NoALaViolènciaDeGènere

L’acte va concloure amb un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la violència masclista.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.