El PP del Perelló considera intolerable que la conselleria continue ignorant als seus veïns després del ple de les Corts

El PP del Perelló considera intolerable que la conselleria continue ignorant als seus veïns després del ple de les Corts

Els representants del Partit Popular del Perelló, Juan Botella i Natividad Aguado, van ser dimecres testimonis, una vegada més, del nul interés que demostren per part de la Conselleria d’Obres Públiques i Vertebració del Territori cap a les conseqüències de les actuacions en la CV-500 per als veïns de l’entitat local menor.

Durant el Ple de Les Corts celebrat eixe dia, el diputat autonòmic del PP, Alfredo Castelló, va sol·licitar aclariments sobre quines actuacions té previstes la Conselleria, o la Conselleria junt amb l’Ajuntament de València, en el tram des del Saler fins al Perelló en la carretera CV-500.

Esta pregunta va ser formulada a la consellera responsable, Mª José Salvador, a petició de Botella i Aguado, després de les reunions mantingudes davant de la preocupació de com està afectant esta situació al Perelló.

“Continuarem esgotant totes les vies possibles fins que la Conselleria faça marxa enrere. Recriminem la seua actitud i decisions perquè considerem inacceptable la situació que estan provocant als veïns i comerços del Perelló”, hi ha assenyalat Juan Botella, qui ha incidit també en la sensació que, per als responsables de la Conselleria, els ciutadans del Perelló “són de tercera, per la falta de serveis de transport públic i la falta de voluntat de solucionar que la línia 25 de l’EMT tinga parada en El Perelló”.

Després del Ple celebrat dimecres, el diputat Alfredo Castelló va ratificar als representants del PP del Perelló el compromís, ja adquirit per Isabel Bonig en el mes d’abril, de paralitzar les obres de pacificació de la CV-500 i la instal·lació d’una parada de la línia 25 en El Perelló, en el moment en què canvie el govern valencià.

Segons Botella, “no tirarem la tovalla, i mourem cel i terra fins que paralitzen esta barbaritat que suposa un atac als interessos i a la qualitat de vida dels nostres veïns”.

PP del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada