Cullera s’integra en el selecte Club de Producte Turístic de Castells i Palaus d’Espanya

Cullera s’integra en el selecte Club de Producte Turístic de Castells i Palaus d’Espanya
  • Formarà part d’una xarxa nacional per a la promoció d’estos atractius mitjançant rutes que es vendran a touroperadors

Cullera forma part des de dimarts del Club de Producte Turístic de Castells i Palaus d’Espanya juntament amb una quarantena de fortificacions i edificis emblemàtics de la resta del país.

castell-cullera-2017

El Castell de Cullera

La incorporació de la capital turística de la Ribera a este selecte grup rd va formalitzar a Madrid, on s’ha celebrat la primera assemblea del club amb l’assistència de l’alcalde, Jordi Mayor, i de la regidora delegada de Patrimoni Històric, Amparo Jover.

La iniciativa la impulsa l’Associació de Castells i Palaus Turístics, constituïda en 2013 amb l’objectiu de posar en valor el sector de turisme cultural de castells i palaus. Amb este projecte es pretén fomentar el sector turístic cultural de castells i palaus d’Espanya amb el suport de la Secretaria d’Estat de Turisme i Turespaña a través de diferents accions i convenis, i també amb el suport de les comunitats autònomes involucrades.

En eixe sentit, el Castell de Cullera juga un destacat paper, ja que es constituïx un dels atractius turístics de la província de València dins del segment de turisme cultural i el monument més visitat de la comarca de la Ribera.

Des del club es pretén crear la Xarxa Nacional de Castells i Palaus «amb el millor del nostre ric patrimoni històric castellològic i de palaus, dotant-la d’un nivell de qualitat òptim segons els requisits del club de producte i segmentat en rutes», expliquen des de l’Associació de Castells i Palaus Turístics.

D’esta manera, Cullera formarà part d’un grup que distribuirà, comunicarà i dissenyarà les estratègies de màrqueting necessàries per a convertir la Xarxa Nacional de Castells i Palaus en un referent de la marca Espanya.

Al mateix temps, es crearà una plataforma tecnològica que cohesione el producte turístic per a facilitar la seua distribució a turoperadors, agències de viatge i plataformes de distribució.

Jordi Mayor assenyala que és un pas decisiu perquè la fortalesa seguisca creixent en nombre de visitants

En definitiva, es pretén la cohesió del producte turístic de castells i palaus en una xarxa de caràcter nacional, donant visibilitat a la marca a través de la comunicació i el màrqueting del producte, el posicionament SEO/SEM, la distribució del producte a turoperadors i agències de viatges a través d’una central de compres, la interconnexió amb altres xarxes per a afegir serveis complementaris a este producte turístic i el servei al client final.

Creixement
Jordi Mayor, ha assenyalat que amb esta incorporació «Cullera s’integrarà en la xarxa de castells més important del país i s’obrin noves portes perquè el nostre Castell seguisca creixent, atraient cada vegada a més visitants i, en definitiva, seguir fent créixer el turisme cultural a Cullera, que ja té un pes important en el conjunt de la indústria turística local».

Per la seua banda, Jover ha destacat que és un «orgull per als cullerencs que haja sigut el Club el que ens haja convidat a participar en esta interessant iniciativa, la qual cosa significa que la gestió del nostre castell és la correcta».

Ajuntament de Cullera

Fotografia: La delegació valenciana que va participar en l’assemblea amb les poblacions de Cullera, Buñol, Xàtiva, Castalla i Villena.

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada