Almussafes acull les seues terceres finals del President de la Generalitat de Frontó Individual

Almussafes acull les seues terceres finals del President de la Generalitat de Frontó Individual

L’última final d’esta competició que es va disputar a Almussafes va ser la de l’any 2016, encara que el municipi ja es va estrenar com a amfitrió del trofeu en el 2012. Enguany, es veuran les cares en l’última prova de la categoria especial els jugadors Pasqual de La Pobla de Vallbona i Alejandro de Paterna, una final inèdita i amb pronòstic incert que s’emetrà en directe, a partir de les 12 hores de diumenge que ve 25 de novembre, per À punt.

Ambdós jugadors i també els pilotaris finalistes en la resta de les categories es van donar cita a les 20 hores d’ahir dimecres, junt amb el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan, el president de la secció de Frontó, Daniel Novejarque, i el president del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, José Ventura, en el saló de plens del consistori d’Almussafes.

El regidor d’Esports, Pau Bosch, va presidir l’esmentat acte amb marcat segell esportiu i durant la seua intervenció els va animar a demostrar la seua destresa en el frontó, a més d’incidir en el suport que l’executiu local continuarà brindant a este esport autòcton.

Tan sols una hora després, a les 21 hores, va donar començament la primera de les finals que acollirà el Frontó José Ventura Salvador, partida que va enfrontar a Paco de Meliana i Julio de Vinalesa, i a les 22 hores, van fer el mateix Raúl d’El Racó de La Pobla i Manolo de Castelló.

La 32 edició del Campionat Individual de Frontó – Trofeu President de la Generalitat 2018 completarà el programa de finals durant tot el cap de setmana. El dissabte, 24 de novembre, a les 18 hores es disputarà la final 3a Entre Setmana amb els jugadors Ricad de Tamborí i Carles d’El Racó i, a les 19 hores, la final de 3a categoria amb Moisés d’Almussafes i Edu de Godella.

La jornada del diumenge 25 s’iniciarà a les 10 hores amb la final de segona categoria i el joc de Dani d’Almussafes contra Cervera o Arcusa II, a la que seguirà la final de primera categoria i l’entrega dels corresponents trofeus als campions per part de les autoritats.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada