Almussafes acull les seues terceres finals del President de la Generalitat de Front贸 Individual

Almussafes acull les seues terceres finals del President de la Generalitat de Front贸 Individual

L’煤ltima final d’esta competici贸 que es va disputar a Almussafes va ser la de l’any 2016, encara que el municipi ja es va estrenar com a amfitri贸 del trofeu en el 2012. Enguany, es veuran les cares en l’煤ltima prova de la categoria especial els jugadors Pasqual de La Pobla de Vallbona i Alejandro de Paterna, una final in猫dita i amb pron貌stic incert que s’emetr脿 en directe, a partir de les 12 hores de diumenge que ve 25 de novembre, per 脌 punt.

Ambd贸s jugadors i tamb茅 els pilotaris finalistes en la resta de les categories es van donar cita a les 20 hores d’ahir dimecres, junt amb el president de la Federaci贸 de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan, el president de la secci贸 de Front贸, Daniel Novejarque, i el president del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, Jos茅 Ventura, en el sal贸 de plens del consistori d’Almussafes.

El regidor d’Esports, Pau Bosch, va presidir l’esmentat acte amb marcat segell esportiu i durant la seua intervenci贸 els va animar a demostrar la seua destresa en el front贸, a m茅s d’incidir en el suport que l’executiu local continuar脿 brindant a este esport aut貌cton.

Tan sols una hora despr茅s, a les 21 hores, va donar comen莽ament la primera de les finals que acollir脿 el Front贸 Jos茅 Ventura Salvador, partida que va enfrontar a Paco de Meliana i Julio de Vinalesa, i a les 22 hores, van fer el mateix Ra煤l d’El Rac贸 de La Pobla i Manolo de Castell贸.

La 32 edici贸 del Campionat Individual de Front贸 – Trofeu President de la Generalitat 2018 completar脿 el programa de finals durant tot el cap de setmana. El dissabte, 24 de novembre, a les 18 hores es disputar脿 la final 3a Entre Setmana amb els jugadors Ricad de Tambor铆 i Carles d’El Rac贸 i, a les 19 hores, la final de 3a categoria amb Mois茅s d’Almussafes i Edu de Godella.

La jornada del diumenge 25 s’iniciar脿 a les 10 hores amb la final de segona categoria i el joc de Dani d’Almussafes contra Cervera o Arcusa II, a la que seguir脿 la final de primera categoria i l’entrega dels corresponents trofeus als campions per part de les autoritats.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.