La Junta de Personal de l’Ajuntament de Sueca critica les propostes salarials de l’Alcaldia

La Junta de Personal de l’Ajuntament de Sueca critica les propostes salarials de l’Alcaldia

Pel present, la Junta de Personal, òrgan de representació de les traballadores i treballadors  de l’Excm. Ajuntament de Sueca (València) i en reunió realitzada el 21 de novembre, per decisió majoritària dels seus membres comunica que:

Celebrada reunió de la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament de Sueca el passat dilluns dia 12 de novembre de 2018, i havent rebut de part de l’Alcaldia la proposta-esborrany de la regulació del Complement Específic dels llocs de treball d’aquest ajuntament, fem saber la nostra disconformitat amb la mateixa, ja que nos és tracta d’un treball realitzat de forma objectiva, ni d’una realitat on es reflectisca una vertadera valoració de cada lloc de treball.

L’esborrany que ens han presentat torna a presentar un agravi per la gran majoria de les treballadores i els treballadors, marcant noves diferencies salarials on ixen beneficiats alguns llocs de treball que tenen el 100% d’aplicació de la RPT de 2006, que no va acabar d’aplicar-se a tots els llocs per a tots i si que es va aplicar a uns pocs.

Una valoració de llocs de treball no consisteix en una combinació de percentatges, on el resultat total pareix ser el que importe. Una RPT és un instrument tècnic, mitjançant el qual es realitza la ordenació del personal, d’acord amb les necessitats dels serveis, determinant els requisits per desempenyar cada lloc de treball i on es valoren econòmicament les condicions i peculiaritats en que es realitza el mateix.

Tenint en compte tot açò i a més a més de manifestar que no estem d’acord amb la proposta de regulació del Complement Específic que ens han fet, demanem que es realitze una nova RPT ja que la que es va aprovar en l’any 2006 s’ha quedat obsoleta i no reflecteix la realitat actual de la plantilla de l’Ajuntament de Sueca.

En Sueca, a 21 de Novembre de 2018

Per la Junta de Personal:
SPPLB, UGT-PV i CSIF


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.