Júlia Blasco dirigirà les regidories de Transparència i Règim interior de Cullera

Júlia Blasco dirigirà les regidories de Transparència i Règim interior de Cullera
  • El grup municipal de Compromís suma un important reforç de cara a la recta final de la legislatura

El passat 30 d’octubre, Júlia Blasco prenia possessió com a regidora de l’Ajuntament de Cullera. Ara, producte de l’acord de govern entre Compromís i els socialistes, s’han redistribuït novament les delegacions de l’equip de govern. D’aquesta manera, Júlia Blasco assumirà les de delegacions de Transparència i Règim interior.

Blasco, que ja va ser regidora de l’Ajuntament de Cullera baix les sigles d’APC durant la segona part de la legislatura del 1999 a 2003, ja va es va fer càrrec de Règim interior, regidoria en la qual posseeix una contrastada experiència i ara, per la seua trajectòria municipal també l’avala per a estar al capdavant de la regidoria de Transparència, un dels estendards dels Governs amb Compromís.

En opinió de Júlia Blasco, “tenim molt clar que per a aconseguir una ciutat més transparent i més participativa hem de millorar els mecanismes de transparència i participació perquè la ciutadania puga incidir sobre les decisions que es prenen des de l’Ajuntament”.

Per la seua part Hugo Font, portaveu de Compromís, confia en la preparació i experiència de la seua companya i destaca que malgrat els pocs mesos que queden de mandat, l’acció de Júlia al capdavant de les regidories de Transparència i Règim Interior serà positiva.

Compromís per Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.