Llauradors es formen a Almussafes en bones pràctiques per a la producció agrícola

Llauradors es formen a Almussafes en bones pràctiques per a la producció agrícola
  • AVA-ASAJA organitza el curs, sufragat des de la Diputació de València, que va tindre lloc en la sala d’actes del Centre Cultural

Un total de 96 agricultors es van donar cita, durant la vesprada d’e dimecres, 14 de novembre, en el Centre Cultural d’Almussafes per a assistir al programa formatiu “Guia de bones pràctiques d’higiene en la producció primària agrícola”, organitzat des de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA), en col·laboració amb la Diputació de València.

La formació, sobretot en les circumstàncies actuals, s’ha convertit en una ferramenta indispensable de cara a generar oportunitats laborals, valor afegit i competitivitat. Conscients de la importància d’estos factors, l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) posa a disposició de les persones associades una exhaustiva gamma de cursos formatius que comprenen les distintes facetes del sector agropecuari, per a complir amb la legislació vigent a més d’optimitzar la gestió empresarial de l’explotació.

Precisament, la localitat d’Almussafes va reunir a prop d’un centenar de professionals del sector agrícola, la majoria de la població i altres desplaçats des de localitats veïnes com Benifaió, Silla o Sueca, en el taller formatiu que va tindre lloc ahir dimecres, 14 de novembre, a partir de les 18 hores en la sala d’actes del Centre Cultural.

El regidor d’Agricultura, Faustino Manzano, va obrir la jornada de formació, junt amb el president d’AVA-ASAJA Almussafes, Salvador Sabater.

Durant dos hores, Isidro López, enginyer agrònom de València, va abordar multitud d’aspectes relacionats amb les mesures d’higiene i sanitat que cal aplicar en les explotacions agrícoles. El transport, l’emmagatzematge dels productes, les instal·lacions i equips i la formació dels treballadors i la identificació de l’origen de l’aigua van ser els principals aspectes que es van estudiar en profunditat al llarg de la sessió formativa.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.