El Trofeu Vila d’Almussafes reuneix a un centenar d’arquers i arqueres de la Comunitat

El Trofeu Vila d’Almussafes reuneix a un centenar d’arquers i arqueres de la Comunitat
  • El club de tir amb arc local, organitzador i amfitri贸 de la competici贸, va arreplegar quatre ors, dos plates i un bronze durant la jornada de competici贸

El Pavell贸 Poliesportiu Municipal d’Almussafes va ser l’escenari en qu猫 es va desenrotllar diumenge passat 11 de novembre el X Trofeu de Tir amb Arc en Sala 鈥淰ila d’Almussafes鈥, que puntua com a segona tirada de la lliga. M茅s de 120 arquers i arqueres procedents de diferents clubs de tota la Comunitat Valenciana van participar en este campionat en sala.

Des de les 8:30 hores, els esportistes van tirar dos s猫ries de 30 fletxes a 18 metres de dist脿ncia per a decidir els campions de les diferents modalitats i categories, acabant al final del mat铆 amb l’entrega de trofeus a c脿rrec dels presidents dels clubs.

Els arquers del club local van tindre l’oportunitat de pujar al podi de vencedors en diverses ocasions i fins a quatre vegades van ocupar la primera pla莽a. Guillem Iborra i Jade L贸pez es van adjudicar primer i segon lloc, respectivament, en la seua categoria de benjam铆 recorb. Per la seua banda, l’arquera de compost, Bea Polo, va aconseguir l’or en categoria infantil.

Pel que fa al cadet recorb, Emi Lucha i Mar铆a G贸mez van sumar una primera i una tercera pla莽a, respectivament i en categoria j煤nior recorb, Ferr谩n Rodrigo es va imposar a tots els seus rivals aconseguint d’esta manera penjar-se l’or. Aix铆 mateix, Nerea L贸pez, despla莽ada directament des del Centre d’Alt Rendiment 鈥淏lume鈥 de Madrid per a participar en el trofeu, es va proclamar subcampiona.

Van participar tamb茅 en la competici贸, els locals Yoli Lucha, Enric Moscard贸n, Vicenta Palacios i Vicente Polo, els quals no van aconseguir l’猫xit, a pesar de la bona t猫cnica de qu猫 van fer gala en les seues respectives proves durant el trofeu.

Club de Tir amb Arc de la poblaci贸 va voler aprofitar la cita esportiva per al debut en competici贸 d’un grup d’arquers i arqueres de categoria senior. Jaime Lle贸, Esther Ort铆, Eva Ort铆 i V铆ctor Lled贸 van salvar amb 猫xit la prova i han aconseguit adquirir experi猫ncia per a futures competicions durant la present temporada.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informaci贸 del vostre comentari 茅s processada