Més de 300 motoristes participen en la celebració de la XII Motor Show d’Almussafes

Més de 300 motoristes participen en la celebració de la XII Motor Show d’Almussafes

Ambient festiu i amb el motor com a protagonista el que es va viure ahir diumenge a Almussafes. Des de primera hora del matí, es van oferir un esmorzar, música en directe i sortejos, així com un recorregut per la localitat en què van participar totes les motocicletes congregades en la trobada, la dotzena edició del Motor Show, organitzat per la Falla Primitiva.

A més, es va realitzar una exhibició de vehicles clàssics en la Pista Polivalent i es van instal·lar estands, en els que les persones assistents van poder adquirir productes relacionats amb el món del motor.

Centenars d’almussafenses, entre ells els regidors de Festes i Sanitat, Andrés López i Faustino Manzano, no van voler perdre’s l’oportunitat de disfrutar d’esta nova cita sobre dos rodes, una iniciativa consagrada en el calendari anual d’activitats de la localitat.

Un gran nombre de les persones aficionades congregades va concloure la jornada festiva amb sabor gastronòmic valencià: la paella que van cuinar els membres de la comissió.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.