Provoca un accident a Cullera i descobreixen que acumula cinc retirades del carnet

Provoca un accident a Cullera i descobreixen que acumula cinc retirades del carnet
  • Es va comprar la moto que conduïa en el moment del sinistre a pesar que la condemna estava en vigor

La Policia Local de Cullera ‘caçà” dijous passat 1 de novembre un motorista després de causar un accident de trànsit en la localitat quan conduïa presumptament sota els efectes de l’alcohol i d’ansiolítics. Però no solament açò, el citat conductor acumulava cinc condemnes fermes de retirada del carnet, l’última encara en vigor.

La sorpresa fou més gran quan els agents van descobrir que la motocicleta que portava en el moment de causar el sinistre, valorada en 14.000 euros, havia estat adquirida feia poc temps, és a dir, mentre la retirada del permís estava vigent.

Els fets van succeir al voltant de les 13 hores en el camí de la Coma, situat en la pedania del Brosquil. El motorista va col·lisionar contra un cotxe parat a l’entrada d’una casa de camp i es va causar ferides greus, encara que la seua vida no corre perill. Afortunadament, cap altra persona es va vore afectada.

Imputació de dos delictes
Els agents li imputen ara dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir begut i sota els efectes de la medicació i un altre per circular amb el permís retirat. El cas ha sigut posat en mans del jutjat d’instrucció número 5 de Sueca.

Es dóna la circumstància que el motorista, resident en la localitat veïna de Tavernes de la Valldigna, portava pràcticament des de l’any 2011 acumulant condemnes fermes de retirada del carnet pels mateixos motius que el porten ara novament davant la justícia.

L’última condemna li va retirar el carnet durant un període de dos anys i cinc mesos. No obstant això, este cúmul de sentències condemnatòries no va ser obstacle perquè el reincident perseverarà en la seua actitud.

La moto ha sigut retinguda i posada a disposició judicial per a evitar que puga tornar a fer ús de la mateixa i reincidisca, expliquen fonts de la Policia Local de Cullera.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.