Naix Alternativa El Perelló, nou partit amb la mirada posada en les eleccions municipals

Naix Alternativa El Perelló, nou partit amb la mirada posada en les eleccions municipals
  • Veïns i veïnes han decidit fer un pas avant i constituir una nova formació política independent

L’Alternativa El Perelló (LAP) naix com una alternativa política independent amb el compromís de defendre els interessos del nostre poble, des del treball, transparència, responsabilitat i honradesa.

Som un partit independent, lliure i transversal sense vinculacions amb cap partit nacional, per això L’alternativa El Perelló és lliure per a prendre decisions i dur a terme solucions sense imposicions externes de partits estatals o autonòmics i transversal a l’hora d’aportar solucions en la defensa d’allò que és més beneficiós per a El Perelló sense importar l’origen ideològic de les propostes i sempre des de la participació i el debat d’idees.

L’Alternativa El Perelló està format per persones coneixedores de la realitat i necessitats del nostre poble, respectuosos amb la pluralitat política, dialogants i amb la voluntat de fomentar la participació i contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns per mitjà de la satisfacció de les seues necessitats, dins d’un marc de desenvolupament sostenible i sense estar subjectes a disciplines o interessos de partits polítics d’àmbits nacionals o supramunicipals.

Un partit amb la voluntat de treballar per a tots, per a millorar la qualitat de vida, a través d’una educació, sanitat i servicis públics de qualitat, des del reconeixement i l’atenció als nostres majors, potenciant les activitats juvenils, l’esport i una àmplia oferta cultural, amb el suport a les associacions culturals i lúdiques de la nostra localitat i tot això des d’una gestió i inversions adequades amb la reducció dels gastos superflus de l’actual administració i des d’una total transparència de la gestió municipal.

Som conscients de la necessitat d’activar nous projectes i inversions per a fomentar i promocionar el comerç local, el sector turístic, l’agrícola i l’empresarial, per això proposem un diàlec actiu i constructiu amb tots els sectors implicats, per al desenvolupament, inversió i promoció de noves propostes.

L’Alternativa El Perelló vol ser referent en el govern de l’ELM per a promoure la participació activa i real dels veïns d’El Perelló en les institucions polítiques. Volem que els veïns compromesos amb El Perelló, a més de tindre veu en la societat municipal a través de les seues distintes associacions i col·lectius, tinguen vot en els seus òrgans de govern, per això acudirem a les pròximes Eleccions Municipals de 2019.

L’Alternativa El Perelló

En la fotografia, José Codoñer, president de LAP

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.