Pense Pensions Dignes de Sueca va estar a la manifestació de Madrid

Pense Pensions Dignes de Sueca va estar a la manifestació de Madrid

El col·lectiu Pense Pensions Dignes, es va concentrar, com de costum, divendres, 26 d’octubre, a les 11hores, a la plaça de l’Ajuntament de Sueca, per continuar amb les seues reivindicacions d’unes pensions dignes.

pense-pensions-sueca-26-0ct-2018

Darrera concentració a Sueca

La portaveu, Pilar Medrano, va llegir la Nota aclaratòria, que la Coordinadora Estatal en Defensa de les Pensiones Públiques havia enviat a totes les plataformes adherides, respecte de la seua  posició als intents de ruptura del Moviment Social provinents de diversos fronts.

Després de  recordar que la Coordinadora va nàixer, el 10 de setembre de 2016, a Madrid, amb el clar objectiu de lluitar per salvar i millorar el Sistema públic de Pensions, greument amenaçat per les polítiques neoliberals imperants a Europa i desenvolupades a Espanya, amb un acarnissament sense igual, pels dos partits que han ocupat el poder des de la Constitució de 1978, el Partit Popular i el Partit Socialista Obrer Español, ajudats pel Partit Nacionalista Basc i Convergència i Unió.

També va recordar que la Coordinadora pretenia impedir el desenvolupament  de totes les retallades socials i que sabia que aquestes tasques eren immenses i difícils d’assumir per a un col·lectiu amb les dificultats pròpies de la gent gran i que el seu caràcter assembleari i democràtic, suposaria l’entrada de tot tipus d’oportunistes, que treballen pel seu interés o per l’interés de les organitzacions que els infiltren en el moviment, amb la finalitat d’impedir “la nostra mobilització”.

Així està passant, la Coordinadora denuncia els intentents de destruir el treball de la pròpia Coordinadora i de les Plataformes adherides, per part, no sols, dels “Peons infiltrats”, sinó també per part d’organitzacions ja creades i dels autodenominats partits de “Pensionistes”, que sols tracten de dividir aquest potent Moviment que ha obert un xicotet raig d’esperança que un altre món és possible.

Dissabte, de matí,  un grup de Pense Pensions Dignes, junt a companyes i companys d’Ontinyent, Alzira, Gandia i Dénia, eixírem cap a Madrid, a la Macromanifestació, convocada per més de 30 organitzacions, sota el lema “Si ens movem, ho canviem tot”.

Encara que l’oratge (dia fred i plujós) no ens acompanyà, durant tota la manifestació ens va donar una treva. La manifestació  va ser multitudinària, amb representació dels Pensionistes de diversos llocs de l’Estat. Només acabada la manifestació, comença a ploure i granissar fins a l’autobús. De matinada, arribàrem a Sueca, exhaustes però felices i feliços perquè, de nou, hi havíem aportat el nostre granet de sorra en una lluita en què tothom s’hauria d’implicar.

Pense Pensions Dignes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada