La Falla Primitiva ultima els preparatius de la Matinal Motera d’Almussafes

La Falla Primitiva ultima els preparatius de la Matinal Motera d’Almussafes
  • La comissió, en col·laboració amb l’ajuntament, ha programat l’esdeveniment per al pròxim diumenge 11 de novembre

La Falla Primitiva d’Almussafes ha tornat a convocar als amants del motor a una gran concentració. La seua Matinal Motera, que aquest 2018 aconsegueix la seua dotzena edició, tornarà a la localitat el pròxim diumenge 11 de novembre per a oferir a la ciutadania el millor ambient festiu.

Des de les 9.30 hores i durant tot el matí, la comissió, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes, brindarà a les persones participants diverses activitats, entre les quals destaquen el ja tradicional recorregut per diferents carrers del municipi i una exhibició de motocicletes i cotxes clàssics.

La matinal, que es desenvoluparà en la Ronda Antonio Ludeña a l’altura del cementeri municipal, està concebuda com una gran festa i inclourà música en directe a càrrec de disjokeys, un esmorzar popular i paella per a les persones inscrites a l’hora del dinar.

Centenars d’aficionats i aficionades al món de les motos i els vehicles antics es donaran cita un any més a Almussafes i al costat d’ells, la Falla Primitiva espera que la iniciativa torne a congregar a centenars de curiosos i curioses per descobrir de prop aquest món que “més que un simple mitjà de transport és per a moltes persones un autèntic estil de vida”, assegura el regidor de Festes, Andrés López.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.