Huit bandes de la Ribera Baixa en el 75 aniversari de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat

Huit bandes de la Ribera Baixa en el 75 aniversari de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat

El passat dissabte 27 d’octubre, trenta-cinc integrants de la banda jove de la Societat Musical Lira聽Almussafense聽van participar en un acte musical amb motiu del 75 aniversari de la fundaci贸 de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera. Juntament amb altres vuit formacions de la comarca, els almussafenys i almussafenyes van assajar i interpretar diverses obres a les ordres del director Eliseu聽Das铆聽Sanchis.

La banda jove de la Societat Musical Lira聽Almussafense聽d’Almussafes no va voler perdre’s el passat dissabte 27 d’octubre l’acte amb el qual les formacions d’aquest tipus de la Ribera Baixa van celebrar el 75 aniversari de la creaci贸 de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera. Un total de 35聽almussafenys聽es van unir a altres 216 m煤sics d’Albalat, Riola, El Perell贸, Sueca,聽Benicull, Favara,聽Poliny谩聽i Corbera per a oferir un recital.

A les 9.30 hores va comen莽ar la recepci贸 de bandes participants i de 10 a 11 hores es va dur a terme el primer dels assajos programats per al mat铆. Despr茅s de l’esmorzar es va realitzar l’assaig general del repertori a interpretar i malgrat que just abans de comen莽ar el concert estava previst una cercavila, les pluges de la jornada van obligar a l’organitzaci贸 a desenvolupar tot el programa en el pavell贸 cobert de l’Institut d’Educaci贸 Secund脿ria聽Sucro.

En el recital, que va estar dirigit per Eliseu聽Das铆 Sanchis, els m煤sics van interpretar el pasdoble 鈥楨ls聽poblets鈥, de Miguel Torrens, i un聽medley聽del popular compositor de bandes sonores John Williams. En aquest聽popurr铆, van sonar les obres 鈥榃ellcome聽to聽Jurassic聽Park鈥, 鈥楽chindler鈥檚 List鈥櫬爄 鈥楻aiders聽March鈥.

Entre el p煤blic, a m茅s de familiars i amics, es trobaven el president de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat, Francisco Jord谩, el president comarcal, Guillermo聽Colecha, i la presidenta de la Societat Musical Lira聽Almussafense, Sandra聽Berth.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informaci贸 del vostre comentari 茅s processada