Dimas Vázquez s’imposa en les primàries de Sueca i encapçalarà la candidatura socialista a l’Alcaldia

Dimas Vázquez tornarà a encapçalar la candidatura a l’Alcaldia de Sueca pel PSPV-PSOE en les eleccions municipals previstes per a la primavera de 2019. El secretari general socialista de la capital de la Ribera Baixa, es va imposar el passat diumenge a Benjamín Mompó en les eleccions primàries per 78 a 58 vots.

dimas-pspv-primaries-sueca

Dimas Vázquez

“Vull agrair l’alta participació de la militància del partit que es va vindre el diumenge a la Casa del Poble, per votar en les nostre primàries d’elecció de candidat.  Aquesta alta participació del 93% ens ompli de satisfacció, perqué demostra la implicació dels companys del meu partit, per triar a la persona que ells consideren més adecuada, per abanderar la candidatura de 2019”, va manifestar Vázquez.

“En aquest acte de democràcia interna del partit, els socialistes hem demostrat, una vegada més, que som una organització política d’arrels i naturalesa democràtiques”, va afirmar Vázquez. “M’agradaria dir que el diumenge no vaig guanyar jo i no va perdre Benja: va guanyar el partit socialista”, va afegir.

El candidat a l’Alcaldia de Sueca es va mostrar “molt orgullós de pertànyer al PSPV-PSOE”, i va recordar que en la jornada del diumenge “vam demostrar l’educació, trellat i la coherència per fer ús del vot, en aquest procés local, que tanta trascendència pot tindre a la nostra ciutat”.

Dimas Vázquez també va manifestar la seua confiança de què “per al 2019 tinguem tots els militants les mateixes ansies de treballar pel partit i pel poble, per tal de guanyar l’Alcaldia de Sueca i traslladar les bones maneres de fer del nostre partit a tota la població”.

Com no podia ser d´altra manera, el recentment triat candidat, volia agrair i molt, a tots els que han participat en aquest procés intern, tant els que han agafat la seua papereta, com els que han triat la de l´altre company.  Així com tots els companys que han estat molt a prop, col.laborant i ajudant, perquè la seua persona fora l’elegida en aquestes primàries.

Per últim, el secretari general socialista de Sueca vol agrair publicament, que Benjamín Mompó s’haja presentat a aquestes primàries, col.laborant en aquest procés, que reforçarà el nostre partit”.

Seguirem treballant entre tots, per un projecte participatiu, comú, i extensible a tota la localitat de Sueca, per què els socialistes som sinònim de democràcia i de bon fer.  I amb els ciutadans ajudant-nos, podrem fer una Sueca millor”, va concloure.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada