L’escola de futbol base CF Promeses Sueca presenta la seua setena temporada

L’escola de futbol base CF Promeses Sueca presenta la seua setena temporada

L’estadi que porta el nom del mític jugador suecà Toni Puchades, es va omplir de gom a gom el passat diumenge, per a ser testimonis de la presentació en societat dels més de dos centenars de jugadors que componen l’escola de futbol CF Promeses Sueca, a l’acte conduït excepcionalment per Marisa Viel.

promeses-regidor-president-directoresportiu

Cristóbal Carsi, Rafa Navarro i Vicent Baldoví

L’associació de mares i pares de l’escola del balonet duu gestionat el futbol base a la localitat arrossera des del 1998, i des del 2012 inicià una nova etapa amb la creació del CF Promeses Sueca, una ampla trajectòria on aquesta temporada s’ha realitzat una important reflexió per donar-li una nova empenta, aprenent dels errors i apuntalant els nombrosos èxits que acumula l’entitat en set anys d’història.

Aquesta temporada el CF Promeses Sueca, patrocinat pel Bar Motilla Platja, Ajuntament de Sueca, ACADEF i Serveis educatius Fem escola, compta amb més de 200 jugadors que componen els quinze equips de l’escola. Així mateix, es va presentar el seu cos tècnic format per professionals titulats que són el gran motor d’aquesta escola, compost per dos entrenadors per equip, director esportiu, coordinador d’entrenadors, entrenadors de porters, fisioterapeuta i recuperador de lesions.

El vaixell insígnia d’aquesta escola és l’equip amateur, el qual està format íntegrament per jugadors de Sueca i/o procedents de l’escola del balonet, el que li ha valgut en moltes ocasions al club, la denominació de l’Athletic club de la Ribera.

Es presentaren novetats com les noves equipacions que modernitzen i milloren la imatge del club, així com es va comunicar que s’ha instal·lat tot un sistema de càmeres de gravació al camp de futbol per part d’Alarmes Llorca, que per una banda ajuden a evitar i detectar comportaments no desitjats entre el públic, i per altra, permeten als entrenadors analitzar i corregir l’aplicació de la metodologia tàctica.

El torn de paraules va correspondre al Regidor d’Esports Vicent Baldoví, al president del club Cristòbal Carsi, i al Director Esportiu Rafa Navarro, tots tres posaren l’accent en les amistats i valors que es generen en el futbol.

En finalitzar l’acte la família del balonet tornà a la gespa artificial, per a viure l’enfrontament entre en el seu primer equip i el CD Llosa, que va arredonir la festa, en imposar-se per cinc gols a tres.

CF Promeses Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada