Vicenta Nadal i Carmen Recuenco guanyen el Concurs Almuchef d’Almussafes

Vicenta Nadal i Carmen Recuenco guanyen el Concurs Almuchef d’Almussafes

El past铆s de pinya de Carmen Recuenco i la truita de bajoqueta de Vicenta Nadal van conquistar al jurat del IV Concurs Almuchef que es va celebrar dimecres 24 d’octubre a la vesprada en la Llar dels Jubilats d’Almussafes. La iniciativa, que va aconseguir r猫cord de participants amb un total de 18, es consolida dins del programa d’activitats de l’Homenatge als Majors que desenvolupa aquesta setmana l’Ajuntament d’Almussafes en col路laboraci贸 amb l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes de la localitat.

Despr茅s de quatre edicions, el Concurs Almuchef es consolida dins de la programaci贸 de l’Homenatge als Majors. El certamen culinari organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes en col路laboraci贸 amb l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes de la localitat en el marc de l’Homenatge als Majors va tornar a congregar ahir dimecres 14 d’octubre a partir de les 17 hores en la llar dels Jubilats a nombrosos amants de la gastronomia.

Un total de 18 persones, sis m茅s que en 2017 i assolint el r猫cord, es van inscriure en la iniciativa i van presentar els seus plats en alguna de les dues categories en lli莽a, dol莽 i salat. En la primera d’elles es va imposar la creaci贸 de Carmen Recuenco, qui va elaborar un past铆s de pinya, mentre que en la segona el jurat va considerar que la mereixedora del guard贸 era Vicenta Nadal i la seua truita de bajoqueta. Totes les persones participants, tal com ve ocorrent des de la posada en marxa del concurs, van rebre un detall commemoratiu.

鈥溍塻 molt satisfactori que cada any siguen m茅s les persones que s’animen a participar en aquest concurs tan divertit amb el qual passem una vesprada molt agradable鈥, destaca la regidora dels majors, Paqui Oliver, qui va formar part del jurat al costat de l’alcalde, Toni Gonz谩lez, el president de l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes, Jos茅 Doria, i un altre integrant de l’entitat.

L’edil, qui considera que aquesta tamb茅 茅s una manera de 鈥減romocionar l’alimentaci贸 saludable i el menjar casol脿鈥, va animar els homes a inscriure’s en la pr貌xima convocat貌ria del concurs, at茅s que en aquesta edici贸 tan sols un ha format part de la iniciativa. 鈥淣o cal tindre por perqu猫 ac铆 tots i totes podem aportar i enriquir-nos m煤tuament amb l’intercanvi de receptes鈥, destaca Oliver.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.