Riola i de Favara inicien processos participatius per als seus plans estratègics socioeconòmics

Riola i de Favara inicien processos participatius per als seus plans estratègics socioeconòmics

Els ajuntaments de Riola i Favara han iniciat sengles processos participatius amb la finalitat d’elaborar un pla estratègic socioeconòmic per als respectius municipis.

Aquest procés participatiu, que es pretén culminar en l’exercici 2018, s’estructurarà en dos fases. En primer lloc, s’elaborarà un diagnòstic que identifique les particularitats i necessitats del municipi, principalment demanant les opinions, experiències i vivències de la seua ciutadania sobre aspectes relacionats en matèria d’ocupació, sectors econòmics, qualitat de vida i serveis públics.

En una segona fase, i una vegada presentats els resultats de la fase de diagnòstic, s’elaborarà una estratègia de desenvolupament local que contindrà les prioritats i les propostes d’actuacions, projectes i inversions per al municipi; sempre comptant amb la participació activa de la ciutadania, les empreses, associacions i col·lectius locals.

Els dos processos participatius, que compten amb el finançament de la Diputació de València i que es desenvoluparan de forma coordinada pels ajuntaments d’aquestes dos poblacions de la Ribera Baixa, s’articularan bàsicament a través d’enquestes telemàtiques i també per mitjà de sessions de treball presencials.

La primera d’aquestes sessions presencials tindrà lloc, per al municipi de Riola, va tindre lloc el dilluns 22 d’octubre a les 19’30 hores en les dependències de l’ajuntament; i per al municipi de Favara, el dimarts 23 d’octubre a les 20’30 hores en la Casa de la Cultura.

Pla Estratègic Socioeconòmic de Riola i de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.