Pense Pensions Dignes de Sueca se suma a la manifestació de dissabte a Madrid

Pense Pensions Dignes de Sueca se suma a la manifestació de dissabte a Madrid

Dilluns, 15 d’octubre, el col·lectiu de pensionistes Pense Pensions Dignes de Sueca va començar la setmana solidaritzant-se, amb els companys i companyes de la Safor, de la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions, es va desplaçar fins a Gandia, on tingué lloc la primera concentració d’aquesta temporada.

A la concentració també es van sumar els/les companys/nyes de Pego i de Dénia, tots destacaren la importància de la lluita que totes i tots estan duent a terme per tota la geografia espanyola, amb les concentracions i manifestacions gràcies  a les quals, els i les pensionistes han aconseguit la revaloració de les pensions, segons l’IPC, del 2017 i l’acord de tots els grups de la Cambra de Diputats, per a l’augment de les pensions(amb certa ambigüitat), en base a l’IPC per al 2018, caldrà veure com quedarà.

Divendres, a pesar de l’avis de fortes pluges, per la gota freda, Pense Pensions Dignes, es va concentrar a la plaça de l’Ajuntament de Sueca, a les 11h del matí. Com que els assistents no van ser nombrosos (s’havia suspés el mercat del divendres), La portaveu, Pilar Medrano, va recordar que era el Dia de la Lluita contra el Càncer de Mama.

Així mateix, també va recordar la manifestació prevista per a dissabte, Pobresa zero, a València (que posteriorment va ser suspesa) i la macromanifestació del proper dissabte, 27 d’octubre de 2018, a Madrid a la qual, Pense Pensions Dignes se sumarà.

Pense Pensions Dignes de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.