El PP del Perelló esgotarà totes les vies per a aconseguir que la CV-500 deixe de perjudicar la població

El PP del Perelló esgotarà totes les vies per a aconseguir que la CV-500 deixe de perjudicar la població
  • El Ple de l’Ajuntament de València debatrà dijous una Moció presentada pel Grup Popular Municipal

El Ple de l’Ajuntament de València debatrà, dijous que ve 25 d’octubre, una Moció presentada pel Grup Popular Municipal sobre la CV-500 i la línia 25 de l’EMT. Tot açò gràcies al treball i la constància del PP del Perelló, els representants del qual, Juan Botella i Natividad Aguado, han vingut mantenint reunions en els últims mesos amb diputats autonòmics del Partit Popular i amb els regidors del Grup Popular de l’Ajuntament de València, Alfonso Novo i Alberto Mendoza. Aquestes trobades han servit per a dissenyar les línies d’actuació que s’hauran de dur a terme per a continuar lluitant contra les mesures de pacificació de la CV-500.

En la Moció del Grup Popular es presentarà la següent proposta d’acord:

Única – Que l’Ajuntament de València inste a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració de Territori, a través de la Delegació de Mobilitat Urbana, perquè establits i analitzats els criteris per la comissió tècnica corresponent :
1.– Es paralitzen les actuacions pendents d’executar per aquesta Conselleria al llarg de la CV-500.
2.– S’estudie la viabilitat d’establir dos trams de línia discontínua en la carretera CV-500.
3.– Que la línia 25 de l’EMT, que utilitza la rotonda del Perelló per a realitzar el canvi de sentit, establisca al Perelló una parada.

En aquestes reunions mantingudes amb càrrecs de la conselleria i l’Ajuntament de València, els representants del PP del Perelló han transmès la seua enorme preocupació pels greus perjudicis econòmics que aquesta situació està causant als comerços del Perelló, a més d’una baixada del cens d’unes 300 persones en un any.

Com explica Botella “la CV500 és una carretera i, com a tal, una via de comunicació 24 hores al dia i 365 dies a l’any. Quants vehicles circulen d’octubre a abril per aquesta carretera? I quants a partir de les tres de la vesprada? Doncs molt pocs, i aqueixos pocs, amb la carretera buida, han d’anar a 60 Km/h perquè als veïns del Perelló i el Perellonet ens han regalat un tram de velocitat controlada per radar”.

Ens estan venent l’Estat del Benestar i estan enterrant al Perellonet i al Perelló
El representant del PP del Perelló, Juan Botella, assenyala que estes mesurades tenen poc que veure amb l’Estat del Benestar que volen vendre. “Estan enterrant al Perelló i al Perellonet”, denúncia, a més de plantejar-se quin benefici mediambiental s’aconsegueix llevant els trams de línia discontínua quan, en la carretera del Saler a Alfafar, també dins del Parc Natural, sí que n’hi ha.

Els veïns del Perelló som tractats com de tercera classe
Juan Botella denuncia també que, per la qual cosa es refereix a la línia 25 de l’EMT, “des de febrer han passat vuit mesos i els veïns del Perelló seguim sent tractats com a ciutadans de tercera sense servei públic de transport”. Finalment, Botella lamenta la situació a la qual pot veure’s abocat el municipi de continuar amb aquestes polítiques “la senyora Sandra Gómez pot anar encarregant ja telèfons rojos per al Perelló i el Perellonet, com els quals va posar a València, perquè anem a batre tots els rècords de despoblament i d’atur”.

Partit Popular


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.