Albalat, Polinyà i Riola decidiran a poqueta nit si suspenen classes demà

  • Sueca ho va fer ahir mentre a Cullera ho han decidit poc abans de migdia d’avui

radar-vesprada-18-oct-2018Els ajuntaments de tres del quatre pobles més susceptibles de vore’s inundats pel riu Xúquer, Albalat de la Ribera, Polinyà de Xúquer i Riola, apel·len a prudència per evitar innecessàries situacions de pànic. Fortaleny ja ha decidit no fer escola.

A poqueta nit decidiran si suspenen les classes dels escolars de demà divendres com a conseqüència de la gota freda que ara descarrega sobre el País Valencià.La Diputació de València ha publicat un llistat de carreteres per les quals recomana  no circular durant aquest temporal. De la Ribera Baixa són les següents:

  • CV-505    D’Alzira a Sueca
  • CV-506    De CV-505 a CV-510 (Polinyà-Corbera)
  • CV-510    D’Alzira a Favara
  • CV-605    De Cullera a Gandia

 

L’Ajuntament de Sueca ho va fer ahir i emeteren el següent comunicat:

Davant l’imminent episodi de pluges intenses previst a partir d’este dijous, des de l’Ajuntament s’ha decidit suspendre les classes a tots els centres educatius i també l’activitat al Taller Ocupacional de Sueca i al Centre de Dia de persones amb alzheimer durant tota la jornada.

Malgrat que les previsions meteorològiques apunten que la situació serà més complicada a partir del migdia, des del consistori s’ha optat per suspendre ja en este moment la jornada de demà, amb suficient temps d’antelació, per tal que les famílies puguen organitzar-se i preveure la situació davant l’alerta. Cal destacar que una part important de la població escolar de Sueca prové de poblacions veïnes i té la necessitat de traslladar-se fins a la nostra ciutat. L’objectiu és previndre qualsevol incident, minimitzar l’impacte i l’afectació del temporal a casa nostra i garantir la seguretat i la tranquil·litat de l’alumnat, les veïnes i els veïns de Sueca.

De la mateixa manera, de complir-se les previsions desfavorables, les instal·lacions esportives municipals obertes romandran tancades i s’anul·larà tota l’activitat programada.

Ajuntament de Sueca


 

Suspensió de les activitats educatives i esportives per la gota freda a Cullera

En confirmar-se les previsions de fortes precipitacions de cara a la vesprada-nit de hui, dijous 18 d’octubre de 2018, l’Ajuntament de Cullera, prèvia consulta amb la comunitat educativa i la Policia Local de Cullera, ha pres les següents mesures:

  1. Suspendre tota activitat educativa al municipi de cullera per a la vesprada de hui —a partir de les 15.30 hores— i per a tota la jornada de demà, divendres 19 d’octubre.
  2. Suspendre tota activitat esportiva al municipi de cullera per a les jornades de hui i demà, tancant les instal·lacions esportives per a esta fi.
  3. Es prega a la població que estiga atenta a les alertes de l’Ajuntament de Cullera a través del seu servei de Whatsapp municipal (Per donar-se d’alta cal enviar ALTA al 661 523 502), les xarxes socials Facebook i Twitter i l’APP Cullera Online. Així mateix es prega que no se sature el Whatsapp mitjançant l’enviament de missatges o a través de videotelefonades, ja que este sistema sols és de difusió d’informació i alertes i NO d’atenció al públic. Estos enviaments de missatges podrien alentir el funcionament del sistema amb els consegüents perjudicis en l’agilitat de la difusió d’alertes.

Ajuntament de Cullera

Informació i imatge editada a les 17.50 hores

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.