Nou terratrèmol sentit per la població en la mateixa zona dels sismes del dilluns

Nou terratrèmol sentit per la població en la mateixa zona dels sismes del dilluns

Actualització de dimecres, dia 18, a les 8.10 hores
El telèfon d’Emergències 112 de la Generalitat Valenciana ha rebut aquesta matinada cridades relacionades amb el sisme registrat a 48 quilòmetres al nord del Cap Sant Antonio, Golf de València.

Les trucades han sigut des de València, Sueca, Cullera, Manises, Paterna, Alfafar, Oliva i Gandia, entre altres poblacions. S’ha produït a les 04.51 hora local, magnitud 4,0 i una profunditat 11 quilòmetres. La intensitat de percepció ha estat de II a IV en l’escala europea (EMS) segons dades del Institut Geogràfic Nacional.


Tres xicotets terratrémols s’han produït aquest matí enfront de la costa de Sueca

Dilluns, 15.- Tres terratrémols de baixa intensitat s’han produït aquest matí enfront de la costa de Sueca. Els moviments sísmics s’ha donat a uns 30 o 38 quilòmetres de la costa i a escassa distància uns dels altres.

A falta de la revisió que habitualment realitza l’Institut Geogràfic Nacional (IGN), el primer d’ells (a les 05.52.53 hora local) ha sigut de 2,5 graus i a una profunditat de 12 quilòmetres.

La intensitat del segon (a les 10.11.10 hores) ha sigut de 2,9 graus i a una profunditat d’uns 3 quilòmetres, mentre segons després (a les 10.11.58), s’ha produït el tercer que el tercer, de 3,0 i a una profunditat de 12 quilòmetres.

L’IGN no havia rebut cap informació ciutadana referent a què veïns de la població costanera haja pogut apreciar cap dels tres moviments tel·lúrics en el moment de redactar aquesta informació.

RBi


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada