Mor Salvador Gascón ‘alma mater’ del motociclisme valencià i referent de la gastronomia

Mor Salvador Gascón ‘alma mater’ del motociclisme valencià i referent de la gastronomia

Al voltant de les 10 del matí d’avui ens ha deixat Salvador Gascón Ortega (Tavernes de la Valldigna, 1946 – Cullera, 2018), gerent del Restauranat Casa Salvador de l’Estany. L’Ajuntament de Cullera ha decretat dol oficial per a les jornades de dilluns i dimarts.

Des del consistori cullerenc recorden que Salvador ha estat “Pare de la Gastronomia Valenciana, Distintiu 9 d’Octubre Cullera 2014, creador de la recepta de la Paella de Cullera, apassionat del motociclisme i ambaixador en el món de la marca Cullera”.

Des de les 17 hores de dilluns s’ha habilitat la capella ardent en l’Auditori Municipal de Cullera, situat en els Jardins del Mercat de la plaça de la Verge. L’arribada de flors, corones, amistats i autoritats ha estat constant.

El sepeli d’aquest gran personatge, que ha estat un referent del motociclisme, la gastronomia i col·laborador incansable amb la marca turística de Cullera tindrà lloc demà, 16 d’octubre, a les 17 hores en l’església dels Sants Joans. Des del consistori han manifestat el seu més sentit condol a la família per esta enorme pèrdua d’un referent social que ha dedicat gran part de la seua vida a fer més gran Cullera.

RBi

En la fotografia de RiberaBaixainfo, Salvador Gascón amb Ferran Adrià a l’Estany de Cullera

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.