Dilluns serà incinerat el jove de Sueca mort el divendres a Cullera en accident de trànsit

Dilluns serà incinerat el jove de Sueca mort el divendres a Cullera en accident de trànsit

César, el jove de 24 anys que va morir la nit del divendres en un accident de trànsit en Cullera, serà soterrat demà dilluns, des de la parròquia de sant Pere de Sueca. El funeral està previst per a les 4 de la vesprada i en acabant serà traslladat al crematori de Cullera.

El sinistre es va produir quan el cotxet amb motor de moto Aixam que conduïa fou envestit per un turisme Audi, segons informaren el dissabte fonts del Centre de Gestió de Trànsit.

L’accident va ocórrer a les 21.05 hores en el quilòmetre 249 de la carretera nacional 332 a l’altura de Cullera en direcció a Favara, quan per causes que no han sigut precisades es va produir una col·lisió frontal-lateral entre l’automòbil i el cotxet.

A conseqüència de l’impacte, va morir el conductor del vehicle més xicotet, el jove de 24 anys, mentre que el del turisme va resultar ferit lleu. Membres de la Policia municipal de Cullera li van efectuar maniobres de recuperació cardíaca, encara que no va respondre al tractament per la gravetat de les ferides que havia patit.

El conductor del cotxe va assegurar que el jove no va respectar la preferència de pas. Al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Guàrdia Civil, la Policia Local de Cullera i dotacions del Consorci de Bombers. L’accident va provocar retencions en la carretera, més transitada de l’habitual en tractar-se d’un dels accessos a les platges valencianes durant llarg cap de setmana festiu.

RBi

Captura fotogràfica de Google Maps

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.