El PP de Sueca exigeix la retirada de competències a Campillo per perdre una subvenció de 112.000 euros

El PP de Sueca exigeix la retirada de competències a Campillo per perdre una subvenció de 112.000 euros
  • Raquel Tamarit (Compromís) expulsa del Ple a José-Luis Ribera (PP) en el punt en el qual el regidor demanava responsabilitats polítiques per la pèrdua de l’ajuda de la Diputació

Una mostra més del desgovern que presideix Sueca amb Compromís i la seua alcaldessa Raquel Tamarit al capdavant és el fet que l’ajuntament no s’haja acollit al Pla Bianual de Camins i Vials de la Diputació de València el qual havia dotat a Sueca segons la convocatòria d’aquest Pla bé per a adequar camins, vials o adquisició de maquinària per a tal fi per un import de 112.862,84 euros.

jose-luis-ribera-mar-2015

José-Luis Ribera

Curiosament la Diputació de València va aprovar el passat 25 de setembre la dotació d’aquest pla sense que quedara inclosa Sueca suposant la perduda d’aquest import.

Per a sorpresa del Grup Popular en repassar l’annex de les poblacions a les quals se’ls concedia i des de la confiança que inicialment sí que constava la dotació per a Sueca per ser una subvenció reglada i solament a expenses perquè es rebera que se sol·licitara s’ha pogut constatar que l’Ajuntament de Sueca no s’ha acollit a aquest pla.

És per açò que durant el ple s’interessà de l’alcaldessa per què es depuraren les corresponents responsabilitats motiu per les quals exigim que Tamarit aclarira quin regidor no ha complit amb les seues funcions i que se li retire immediatament les competències assignades.

Enteníem que l’alcaldessa havia de seguir el mateix full de ruta que marcà amb el Regidor de Festes, Rosello. Ella mateixa va posar el el baròmetre del nivell d’implicació i rendiment dels regidors de l’equip de govern havent d’ara mantenir-ho i obrar en conseqüència.

És per açò que de no retirar en el termini d’una setmana les competències al regidor responsable de la perduda de la subvenció el Grup Popular entaulara converses amb la resta dels grups de l’oposició, inclòs Rosello, per a presentar una moció conjunta en el pròxim ple per tal de reduir el sou a l’alcaldessa doncs seria la responsable última en no actuar en conseqüència.

Sorprenentment i sense que en cap moment es fera cap referència al portaveu del Gispm, Campillo, s’ha sentit al·ludit, prenent la paraula assenyalant que tot estava presentat, cosa incerta, i arremetent en l’àmbit personal contra el portaveu d’aquest grup municipal, motiu pel qual s’ha sol·licitat a l’alcaldessa nou torn d’intervenció que en no concedir-ho malgrat la insistència del portaveu del Partit Popular de forma improcedent fent un mal ús del Reglament del Plenari ha expulsat a José-Luis Ribera optant finalment el grup popular al complet per abandonar el plenari.

És de destacar que és la segona ocasió que l’alcaldessa opta per expulsar a un membre de l’oposició quan considera que no pot dominar la situació.

En honor a la veritat no solament al regidor responsable de la pèrdua de la subvenció hauria de retirar-se-li les competències sinó també a molts altres doncs és tal ja la desgana en l’acció del govern i falta d’implicació que el passat dia 17 de setembre la junta de govern va haver de suspendre per falta d’assistència de gran part dels seus membres.

Grup Municipal del Partit Popular


 

  1. […] sembla summament greu el fet que tal com va destapar el GMPP no es tramitara la subvenció per a Camins i vials rurals o compra de maquinària de la Diputació i que al dia d’avui no s’haja assumit cap responsabilitat […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada