El favarer Pedro-Juan Victoria formarà part del Comitè Electoral del PPCV

El favarer Pedro-Juan Victoria formarà part del Comitè Electoral del PPCV
  • Isabel Bonig assegura que apostaran per aconseguir els millors candidats per a guanyar les alcaldies

pedro-juan-victoria

Pedro-Juan Victoria

El Comitè Executiu del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) va aprovar ahir el Comitè Electoral per a les pròximes Eleccions Autonòmiques i Locals.

La Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha apostat per cercar als millors candidats per a guanyar les alcaldies: “Vull que guanye el PP en les alcaldies, les diputacions i la Generalitat i que portem a Pablo Casado a la presidència del Govern perquè hi ha possibilitats”.

Així, el Comitè Electoral, que està presidit per Luis Santamaría, estarà format per una vicepresidenta, que serà la portaveu de Lliria, Remedios Mazzolari, i per set vocals que seran: Joan Giner, Borja Espert de NNGG, Joaquín Albadalejo, Pedro Juan Victoria, Ramón Solaz, Tania Agut i Ángeles Gómez.

A partir d’ara, les direccions provincials nomenaran als seus respectius comitès electorals i posteriorment li tocarà als comitès locals.

Bonig ha animat a tots els membres del PP a “deixar-se la pell” per a guanyar en els ajuntaments i en les diputacions i retornar-li als ciutadans la prosperitat i el benestar que es mereixen. “És hora de remar en la mateixa adreça” ha assenyalat.

En aquesta campanya, ha afegit, el PP defensarà que té un projecte en matèria Educació i Sanitat enfront de la falta de gestió del Consell. “La llibertat educativa, la defensa de l’educació per a tots, la fi de les llistes d’espera i el desastre de la gestió sanitària, seran capitals”, ha assenyalat.

ixí, ha indicat, “el PP és el partit de la convivència i la no confrontació, de la gestió i de l’ocupació, i açò cal eixir a explicar-ho”. A més, el PP farà de l’Economia un dels seus cavalls de batalla ja que l’únic partit que ha sigut capaç de crear ocupació, de pujar les pensions, de dinamitzar el teixit empresarial és el PP.

“El PP és el projecte que parla del que a la gent li ocupa i li preocupa” ha assenyalat al mateix temps que ha demanat als membres del PP que defensen a escala nacional els temes que afecten als valencians.

PPCV


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.