Detinguts pel robatori de més de 460 caixes de plàstic de cooperatives i empreses

Detinguts pel robatori de més de 460 caixes de plàstic de cooperatives i empreses
  • Les van sostraure de magatzems de la Safor, la Ribera Baixa i Alta, segons l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes en establiments dedicats al reciclatge, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de dues persones per la seua implicació en un delicte d’apropiació indeguda de caixes de plàstic que eren utilitzats per a l’emmagatzematge de cítrics.

Des del passat mes d’octubre de 2017 agents pertanyents a l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, venien investigant una sèrie de furts de caixes de plàstic en cooperatives agrícoles. En una de les inspeccions troben a l’interior d’una furgoneta a dues persones descarregant taronges amb quantioses caixes de plàstic d’una varietat àmplia de cooperatives i comerços del sector sense poder especificar la seua procedència.

Per açò, s’inicià un operatiu i es va poder comprovar que dues persones, havien sostret més de 460 caixes de plàstic per a posteriorment la seua venda.

Per aquests motius el passat 18 de setembre es va produir la detenció de 2 homes, d’edats compreses entre els 26 i 36 anys i de nacionalitats búlgara i romanesa, per un presumpte delicte d’apropiació indeguda.

El valor dels caixes de plàstic sostrets ascendiria a la quantitat de 2.700 euros. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.