Nova edició de motos clàssiques de competició per al diumenge a Sueca

Nova edició de motos clàssiques de competició per al diumenge a Sueca

Les històriques motos de competició Ducson, Montesa, Bultaco, Ossa i Derbi entre altres, tornaran a rodar el pròxim diumenge al polígon industrial de Sueca en la sisena Exhibició Clàssiques organitzada pel moto club local.

Hi haurà proves de 50cc a 175cc clàssiques per a pilots veterans; clàssiques de 250cc Força lliure de 350cc de quatre temps; i Pro de més i de menys de 50 anys.

Les proves s’anuncien a partir de les 10 del matí i l’espectacle està més que assegurat. L’entrada és lliure. Com es recordarà, en juny de 2017 el Moto Club Sueca va homenatjar César Gracia (barri del Carme, València, 1939).

En aquella ocasió, entre els pilots  que van participar es trobaven el veteraníssim Eduardo Granell (València), Francisco Román (Almansa), Vicente Llinares Percal (Sueca), Ximo Gat Alós (l’Alcúdia), Miguel Muñoz Macaper (Beniopa) i el jove de 14 anys Álex Perez (Sueca), entre altres.

César Gracia Samper fou pilot valencià de motociclisme de velocitat que destacà en competicions estatals durant les dècades de 1950 i 1960. Fou considerat un dels millors de la seua època, tot i que el seu palmarés no li fa justícia i només una certa mala sort impedí que aconseguís més títols de campió.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.