L’Ajuntament del Perelló es mobilitza al Mercat Municipal per la “pacificació” de la carretera CV-500

L’Ajuntament del Perelló es mobilitza al Mercat Municipal per la “pacificació” de la carretera CV-500

Dissabte passat el Mercat Municipal va tenir una parada més: l’Ajuntament del Perelló, que continua actiu en la lluita contra el constrenyiment de la localitat operat per les mesures que s’estan duent a terme en la CV-500 per la Direcció general d’Obres Públiques.

Va aprofitar la proximitat que ofereix el mercat setmanal per a informar a més de cinc-cents veïns i turistes de les mesures de “pacificació” que s’estan duent a terme en la carretera, i al mateix temps conèixer les seues opinions, suggeriments i nous enfocaments d’actuació davant la problemàtica existent.

L’Ajuntament del Perelló, a través del seu Alcalde, Andrés Fernández i la Regidora de Festes, Amparo Fernández, van fer partícips a tots els interessats de les actuacions realitzades així com de les solucions acordades en les reunions que s’han anat mantenint amb associacions i representants veïnals en les últimes setmanes.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.