La JLF de Sueca imposa les Joies a les Falleres Majors i les seus Corts d’Honor

La JLF de Sueca imposa les Joies a les Falleres Majors i les seus Corts d’Honor
  • Els reconeixements les acrediten com a màximes representants de la festa

Aquest dissabte en la Gala Fallera, la Junta Local Fallera de Sueca, va imposar a les seues Falleres Majors 2019 -la senyoreta Zaida Fandos Gorris i la xiqueta Andrea Galiana Gorris- la Joia que les acredita com a màximes representants de la festa fallera quant no van vestides amb la indumentària valenciana, i a les seues respectives Corts d’Honor.

A l’acte, celebrat al casal multiusos, que va estar presidit pel president executiu de la Junta, Bernardo Garrigós, per la presidenta nata i alcaldessa de la ciutat de Sueca, Raquel Tamarit i pel Regidor de Festes de l’Excel·lentissim Ajuntament de Sueca, Salvador Giménez, van acudir més d’un centenar de persones, falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, amics i familiars  que volgueren recolzar així la festa de les falles i les seues màximes representants.

Així mateix, se’ls va fer entrega del cartell anunciador de l’exaltació, que es celebrarà el proper dissabte 20 d’octubre, i el cartell que lluiran les falleres majors a la façana del seu domicili.

JLF de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.