La JLF de Sueca imposa les Joies a les Falleres Majors i les seus Corts d’Honor

La JLF de Sueca imposa les Joies a les Falleres Majors i les seus Corts d’Honor
  • Els reconeixements les acrediten com a m脿ximes representants de la festa

Aquest dissabte en la Gala Fallera, la Junta Local Fallera de Sueca, va imposar a les seues Falleres Majors 2019 -la senyoreta Zaida Fandos Gorris i la xiqueta Andrea Galiana Gorris- la Joia que les acredita com a m脿ximes representants de la festa fallera quant no van vestides amb la indument脿ria valenciana, i a les seues respectives Corts d’Honor.

A l’acte, celebrat al casal multiusos, que va estar presidit pel president executiu de la Junta, Bernardo Garrig贸s, per la presidenta nata i alcaldessa de la ciutat de Sueca, Raquel Tamarit i pel Regidor de Festes de l鈥橢xcel路lentissim Ajuntament de Sueca, Salvador Gim茅nez, van acudir m茅s d’un centenar de persones, falles de Sueca, El Perell贸 i Mareny de Barraquetes, amics i familiars聽 que volgueren recolzar aix铆 la festa de les falles i les seues m脿ximes representants.

Aix铆 mateix, se’ls va fer entrega del cartell anunciador de l’exaltaci贸, que es celebrar脿 el proper dissabte 20 d’octubre, i el cartell que lluiran les falleres majors a la fa莽ana del seu domicili.

JLF de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informaci贸 del vostre comentari 茅s processada