Els socialistes de Sueca critiquen les Festes Majors més cares de la democràcia

Els socialistes de Sueca critiquen les Festes Majors més cares de la democràcia
  • La regidoria ha gastat més de 300.000 euros respecte a l’últim any complet de la passada legislatura

“Les Festes Majors de Sueca d’enguany han sigut una mostra més de que gastar més no assegura l’èxit ni la satisfacció de les veïnes i veïns de la nostra ciutat”, ha afirmat el portaveu socialista en el consistori, Dimas Vázquez. “Del comentari generalitzat en el carrer salta a la vista que no estàvem en festes; i no solament per algun dia de pluja, sinó per una programació mal planificada que no ha intentat arribar a més a diferents gustos i edats”, afig.

despesa-festes-sueca-2014-2017Des del Grup Socialista Municipal consideren que la ubicació de la gran majoria dels espectacles han fet que en el nostre poble no es respirara aqueix ambient festiu d’altres anys.

Els socialistes de Sueca recorden que molts joves han mostrat el seu descontentament amb els continguts i, per açò, han creant pàgines de protesta a les diferents plataformes de xarxes socials. D’altra banda, persones majors han tirat a faltar s’espectacles de varietats en els barris que tant s’han omplert quan els va haver-hi.

Responsabilitat de la Junta de Govern Local
El PSPV-PSOE de Sueca responsabilitza d’aquest “destarifo” a tot el pacte municipal integrat per Compromís i GISPM que és qui ha de decidir i aprovar els continguts en la Junta de Govern Local.

Consideren que gastant més de 300.000 euros respecte a l’últim any complet de la passada legislatura, no ha millorat gens les festes dissenyades per l’anterior regidor de Festes, Dimas Vázquez, que aconseguia arribar a tots els sectors de la nostra localitat en diferents enclavaments de Sueca, i amb un 76% menys de pressupost que l’actual govern municipal.

De 407.000 a 716.000 euros
Parlant de xifres concretes i oficials obtingudes del Ministeri d’Hisenda, en l’últim any complet de l’anterior legislatura (2014), la gestió la Regidoria de Festes va suposar una despesa de 407.135 euros. En clar contrast, l’última xifra registrada al citat ministeri de 2017, amb responsabilitat de l’equip de govern actual, li va costar al poble de Sueca 716.224 euros. Açò llança una diferència d’un 76% sense que supose cap millora visible per a justificar aqueix increment de quasi el doble que en 2014.

I en 2018, amb l’última modificació de crèdit aprovada per l’equip de govern en incrementar 200.000 euros a la partida econòmica de Festes (més alguna que potser es faça abans que finalitze l’any), “ens trobarem en unes xifres de despesa molt similars a les del 2017.

El Grup Socialista Municipal considera que gastar quasi el doble que en 2014 no ha significat cap millora en les diferents programacions de l’actual equip de govern de Compromís i GISPM. “Molts ciutadans preguntaven on estaven aqueixes festes”, ironitza Vázquez.

“Hem passat de ser un referent comarcal per les nostres festes, a tenir pobles més xicotets que el nostre amb continguts més atractius que han fet que molts veïns i joves del nostre poble, han optat per anar a pobles veïns, abans de quedar-se en el seu”, lamenta el portaveu socialista.

“Per a nosaltres, com para moltes suecanes i suecans, és molt trista que, gastant tant, el producte final no siga res atractiu per a la majoria dels nostres veïns, que tiren a faltar altres esdeveniments que li donaven aqueix ambient de festa a la nostra Sueca”, conclou Vázquez.

PSPV-PSOE de Sueca


 

  1. avatar

    És el pitjor gràfic que he vist en la meua vida.

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.