Windows tria una platja de Cullera com a imatge per als seus fons de pantalla

Windows tria una platja de Cullera com a imatge per als seus fons de pantalla
  • El gegant informàtic mundial utilitza una fotografia idíl·lica de Los Olivos en els seus dispositius

Que Cullera és una de les localitats més boniques de la costa valenciana és un fet que els seus habitants saben i proclamen amb orgull. Ara també ho poden comprovar els usuaris de Windows. El gegant mundial de la informàtica ha utilitzat una fotografia idíl·lica de la platja de Los Olivos per als seus fons de pantalla.

En la instantània es pot vore l’arenal desèrtic en una posta de sol amb una de les característiques torres de vigilància de fusta en primer plànol.

La foto s’acompanya d’un text que resa: «El sol banya tota esta costa la major part del temps. De fet, sabem amb certesa que… És una altra meravellosa platja del sud de Califòrnia? La veritat és… Cullera, Espanya».

L’usuari de l’ordinador té l’opció de donar-li ‘m’agrada’ o ‘no m’agrada’ al wallpaper del líder mundial en sistemes operatius informàtics.

Des de l’ajuntament valoren l’elecció de Cullera com un dels paisatges que Windows utilitza per a il·lustrar els fons de pantalla dels seus usuaris. «Suposa per a Cullera una promoció de marca increïble i la constatació del que ja sabem: la ciutat és una destinació amb una bellesa paisatgística impressionant», assenyala l’alcalde, Jordi Mayor.

Mayor admet que «quan vam vore Cullera en els fons de pantalla dels ordinadors ens quedàrem gratament sorpresos perquè sabem que comptem amb unes platges impressionants, però açò suposa que ara molta més gent puga apreciar directament en els seus ordinadors la bellesa paisatgística dels nostres arenals».

Jordi Mayor recorda que la badia de Cullera és de «una bellesa impressionant i, combinada amb el seu skyline, a molts els recorda a Califòrnia o Miami». En eixe sentit, manifesta que la ciutat no ha passat desapercebuda per al sector audiovisual, ja que ha sigut escenari de molts rodatges publicitaris o de sessions de fotos per a grans marques multinacionals com ara Peugeot, Toyota o Ikea i unes altres que es coneixeran d’ací a poc de temps.

Mayor ha avançat que la ciutat presentarà pròximament la seua Film Office, una oficina encarregada de la gestió de produccions audiovisuals en un municipi que té un gran potencial per a atraure a un dels sectors que en estos moments, en l’àmbit autonòmic, renaix amb força.

L’elecció de Cullera com a una de les imatges de Windows representa un valor afegit més per a la marca Visit Cullera i, en definitiva, per al sector turístic de la localitat.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.