La biblioteca d’Almussafes organitza un taller de rap per a xiquetes i xiquets

La biblioteca d’Almussafes organitza un taller de rap per a xiquetes i xiquets
  • Les inscripcions per a la sessió, que estarà impartida pel grup ‘Suquet de rap’, es realitzaran a partir del 15 de setembre

El grup valencià ‘Suquet de rap’ passarà en breu per la Biblioteca Pública d’Almussafes per a impartir un taller de rap gratuït dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys. La iniciativa, pionera en la localitat, busca acostar la cultura d’una manera atractiva per a les noves generacions.

“De res serveix plantejar propostes culturals si no estan en sintonia amb el públic destinatari. Per aquest motiu, de la mateixa forma que estem programant activitats relacionades amb el grafiti, entre altres disciplines, ara apostem per transmetre la passió per la literatura i per l’escriptura a través d’un dels estils musicals més escoltats per la nostra joventut”, destaca la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

El taller s’impartirà el pròxim dijous 11 d’octubre a les 17 hores en la citada infraestructura municipal i en el mateix podran participar fins a un total de 25 persones. Les inscripcions per a confirmar l’assistència es duran a terme en el mateix edifici a partir del dissabte 15 de setembre.

Durant la sessió, la banda dividirà els continguts en dues parts, una primera teòrica i una segona pràctica, en la qual està previst que els i les assistents puguen compondre i interpretar les seues pròpies cançons. D’aquesta forma, els joves descobriran la dificultat de la improvisació i coneixeran de prop algunes de les tècniques per a executar-la correctament.

‘Suquet de rap’ aposta des dels seus inicis per versos que promouen la igualtat i el respecte per la diversitat sexual i de gènere, lluny de l’estereotip tradicional i ho fan combinant el valencià amb el castellà. “Un dels aspectes pels quals destaca aquesta formació és pel seu compromís social, la qual cosa fa que les seues lletres tinguen una profunditat que sens dubte pot inspirar als quals volen iniciar-se en la composició musical dins del gènere del rap”, assenyala Iborra.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada