El Mig Any Faller es consolida en les Festes Majors de Sueca

El Mig Any Faller es consolida en les Festes Majors de Sueca

El passat divendres dia 7 el m贸n faller suec脿 va celebrar l鈥檈quador de la festa fallera. Tal i com ja es va fer l’any passat, la celebraci贸 del 鈥淢ig Any鈥 s’ha emmarcat dins de les festes patronals de la ciutat.

Les comissions encarregades de dur endavant l鈥檃cte han sigut la falla Pla莽a de l’Ajuntament i V铆a Materal.

Per comen莽ar les celebracions la xaranga Lloques Velles amenitz脿 el passacarrer per la ciutat, ixint des del cau de la falla Pla莽a de l’Ajuntament. Un gran nombre de fallers de totes les comissions van participar en el mateix. El passacarrer va fer parada en la Pla莽a de l’Ajuntament i en la placeta del Casal Jove, fins arribar al recinte de concerts.

Una vegada dins del recinte els dj’s Jos茅 Garc铆a, Crabking i Dani Morell, comen莽aren la discom貌bil, per continuar amb l’actuaci贸 de l’artista indie Carlos Sadness. En acabar el concert pujaren a l’escenari les corts i les Falleres Majors de Sueca, a m茅s de les Festeres.

Seguidament es va realitzar un xicotet homenatge a tots el presidents de les comissions falleres per tota la feina que desenvolupen al llarg de l’any, amb menci贸 per als dos presidents de les falles organitzadores de l’event.

Les Falleres Majors de Sueca 2019, Andrea Galiana i Zaida Fand贸s, i la Festera de Sueca, T脿nia S谩ez, foren les encarregades de donar pas al castell de focs d鈥檃rtifici que va precedir al colof贸 de la celebraci贸, amb l’actuaci贸 dels dj’s del Parapa Fest, Roberto Sanxisto, Aitor Gal谩n i Ansthef.

Junta Local Fallera de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informaci贸 del vostre comentari 茅s processada