El Mig Any Faller es consolida en les Festes Majors de Sueca

El Mig Any Faller es consolida en les Festes Majors de Sueca

El passat divendres dia 7 el món faller suecà va celebrar l’equador de la festa fallera. Tal i com ja es va fer l’any passat, la celebració del “Mig Any” s’ha emmarcat dins de les festes patronals de la ciutat.

Les comissions encarregades de dur endavant l’acte han sigut la falla Plaça de l’Ajuntament i Vía Materal.

Per començar les celebracions la xaranga Lloques Velles amenitzà el passacarrer per la ciutat, ixint des del cau de la falla Plaça de l’Ajuntament. Un gran nombre de fallers de totes les comissions van participar en el mateix. El passacarrer va fer parada en la Plaça de l’Ajuntament i en la placeta del Casal Jove, fins arribar al recinte de concerts.

Una vegada dins del recinte els dj’s José García, Crabking i Dani Morell, començaren la discomòbil, per continuar amb l’actuació de l’artista indie Carlos Sadness. En acabar el concert pujaren a l’escenari les corts i les Falleres Majors de Sueca, a més de les Festeres.

Seguidament es va realitzar un xicotet homenatge a tots el presidents de les comissions falleres per tota la feina que desenvolupen al llarg de l’any, amb menció per als dos presidents de les falles organitzadores de l’event.

Les Falleres Majors de Sueca 2019, Andrea Galiana i Zaida Fandós, i la Festera de Sueca, Tània Sáez, foren les encarregades de donar pas al castell de focs d’artifici que va precedir al colofó de la celebració, amb l’actuació dels dj’s del Parapa Fest, Roberto Sanxisto, Aitor Galán i Ansthef.

Junta Local Fallera de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada