El València Basket cedeix l’almussafeny Josep Puerto al Liberbank Oviedo

El València Basket cedeix l’almussafeny Josep Puerto al Liberbank Oviedo
  • El jove esportista marxa una temporada a la LEB Or en busca de minuts de joc

València Basket ha aconseguit un acord amb el Liberbank Oviedo Bàsquet de LEB Or per a la cessió del ràfol valencià Josep Port (1.99m, Almussafes, 08/03/1999, 19 anys) fins al final de la temporada 2018-19. La cessió serà efectiva a partir de dilluns que ve 17 de setembre.

Josep Puerto va arribar a València Basket en la temporada 2012-13 en categoria infantil procedent del CB Marcelina Benifaió i ha passat per cada una de les etapes de formació a l’Alqueria del Basket, sent internacional amb Espanya en les categories Sub16, Sub18 i Sub20, aconseguint la medalla de plata en l’Europeu Sub18 de 2017.

Fins a la data, el jugador d’Almussafes ha disputat ja 20 partits amb el primer equip de València Basket entre Lliga Endesa, Turkish Airlines Eurocup i 7 Days Eurocup.

A més, i a pesar de ser un any més jove que molts dels seus companys i rivals, Puerto va ser un referent en la Selecció Espanyola sub 20 que va disputar el Campionat d’Europa de Seleccions de la categoria.

El torneig permetia participar als jugadors nascuts en 1998 i posteriors, i Josep Puerto ho ha aprofitat sent un dels baluards d’esta selecció sub’20, acabant com el tercer màxim anotador i també com el segon millor rebotejador del combinat dirigit per Luis Guil.

I en els seus registres trobem actuacions molt destacades com els 14 punts i 5 rebots en la brillant victòria davant de Lituània en octaus de final, els 14-4 davant de Croàcia o els 12 punts i 7 rebots amb què va contribuir en el partit de quarts davant d’Israel.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel consistori

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada