El Festival de Cinema Internacional de Merda de Sueca projectarà cent pel·lícules

Un total de 100 pel·lícules seran projectades aquest any en el Festival de Cinema Internacional de Merda de Sueca (CIM), de les quals, 8 són llargmetratges i 92 són curts. Serà del 13 al 16 de setembre al Centre Municipal Bernat i Baldoví, seu oficial del festival des de la tercera edició.

cartell-cim-sueca-2018Des de l’organització destaquen la gran participació i internacionalització de l’edició d’enguany, havent rebut més de 3.000 cintes d’arreu del món.

Fidel a la seua filosofia, en esta setena edició, el CIM segueix apostant per produccions que per la seua temàtica o per la seua baixa qualitat tècnica, no són fàcils de projectar a altres certamens, tot i que la diversió està asegurada, no només per la pel·lícula projectada, sinó per tot el que passa al pati de butaques, ja que el públic és part important de la projecció i pot expressar lliurement el que li sembla allò que està veient.

Este any el Festival destina 900 euros a premis. S’atorgarà el  Suecan Horrorous Incoming Trophy (S.H.I.T) al millor llargmetratge i al millor curtmetratge; el premi Morralla als pitjors. Tots ells triats pel públic.

Les projeccions començaran a les 18 hores i es perllongaran fins la matinada de divendres i dissabte amb sessions golfes.

L’entrada, que és gratuïta,  no està recomanda per a menors de 13 anys i algunes sessions són per a majors de 18 anys. La programació ja pot consultar-se a la web de la mostra.

El Festival de Cinema Internacional de Merda de Sueca és un festival unitari de caràcter competitiu destinat a l’audiovisual de baix pressupost, independent i no comercial, posem especial interès en gèneres com la sèrie B, la sèrie Z, el trash, el gore i l’underground. El CIM-Sueca està organitzat per l’Associació Cultural Per la Segona llei de la Termodinàmica i te la seua seu a la ciutat de Sueca, a la Ribera Baixa.

Aspirem a dinamitzar les iniciatives audiovisuals de la contracultura i donar visibilitat a produccions on primen les ganes, la il·lusió i la creativitat per damunt dels mitjans tècnics i que per tant estàn fora dels circuits comercials convencionals. Volem establir-nos com un espai d’encontre i difusió cultural per als inassimil·lables, els contestataris i els creatius lliures de l’audiovisual.

CIM – Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada