De La Vega i Carlos, parella representant d’Almussafes, s’adjudiquen el Trofeu Diputació de Frontó

De La Vega i Carlos, parella representant d’Almussafes, s’adjudiquen el Trofeu Diputació de Frontó
  • Van véncer amb rotunditat a Genovés II i Adrián de Museros amb un resultat de 41 per 15 en una final disputada, ahir diumenge 9 de setembre, en el Frontó d’Almussafes

L’alcalde, Toni González, i el regidor, Pau Bosch, van destacar els mèrits de l’homenatjat amb caràcter honorífic, minuts abans de procedir al descobriment de la placa commemorativa que ja designa el recinte com a “Frontó Municipal José Ventura Salvador”.

A continuació, va donar començament la gran final del Trofeu Diputació de València de Frontó, cita esportiva en què la joventut es va imposar a l’experiència, ja que la formació local integrada per De la Vega i Carlos de Massalfassar va véncer amb un rotund 41 a 15 a la parella formada per Genovés II i Adrián de Museros.

Van començar al servici els rojos, representants de Museros, que van fer ús de la seua experiència per a tractar de fer front als seus contrincants. No obstant això, Lluís i Carlos, que defenien el color blau, van estar intractables des del principi fins al final, i pràcticament sense errors van volar cap a la victòria.

Amb la disputa d’esta final ha finalitzat un torneig que ha recorregut els frontons de la Comunitat oferint autèntiques exhibicions als espectadors que han volgut disfrutar d’esta modalitat de la pilota valenciana.

Les autoritats locals van distingir honoríficament el veí que ha exercit la presidència del Club de Pilota Valenciana durant els últims 34 anys, José Ventura Salvador

De la Vega i Carlos de Massalfassar sumen al seu palmarés el primer títol del Diputació de València de Frontó i se situen en la cima d’esta modalitat autòctona. Els dos jóvens participants van rebre el suport de la seua gent en un dia que mai podran oblidar.

No es van perdre la cita el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner; Pepe Catalunya, vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana i el president de la Federació, José Daniel Sanjuan. També van voler acompanyar als seus pilotaris els alcaldes de les localitats d’Almussafes, Massalfassar, Genovés i Museros.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada