Avis taronja de l’Aemet per risc important de pluges generalitzades

Avis taronja de l’Aemet per risc important de pluges generalitzades
avis-taronja-dilluns-10-set-2018

Avisos de diumenge per a dilluns

Tenim pluja i possibilitat de temporal per a hores com a conseqüència d’una situació típica de gota freda o DANA a la nostra zona del Mediterrani.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) té activat l’Avís taronja per a la Ribera Baixa i resta de comarques costaneres valencianes per risc important de pluges des de les 8 hores de diumenge fins a les 12 de dilluns.

La previsió actual d’alerta taronja passa a groga de 12 a 24 hores de dilluns. Caldrà estar pendents dels pronòstics atés a què la situació podria empitjorar o millorar lleugerament. La pluja acumulada en una hora podria arribar a 40 litres per metre quadrat, segons l’Aemet.

Els moments més delicats per a la Ribera Baixa seran el matí i migdia de diumenge; i la matinada i primeres hores del dilluns, segons la mateixa agència estatal. Altres fonts coincideixen i allarguen la inestabilitat a primeres hores de la vesprada dels dos dies.

Aquesta situació de pluges generalitzades i importants començarà a remetre a partir de dimarts, tot i que es mantindrà la inestabilitat durant uns dies.

RBi

Enllaços d’interés:
Avisos de l’Aemet
Meteosueca
Radar de València (muntanya de Cullera)
Radar de Múrcia (serra de Carrascoy)
Radar d’Illes Balears (cap Blanc, Llucmajor)


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada