La Regidoria de Polítiques d’Igualtat d’Almussafes impulsa l’apoderament de la dona

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat d’Almussafes impulsa l’apoderament de la dona
  • Un taller gratuït, impartit per una tècnic del Programa de Formació de la Dona de la Diputació, analitzarà el paper de dona en el món empresarial

La investigació sobre l’Apoderament de la Dona ha demostrat que la diversitat de gènere permet millorar el rendiment de les empreses, encara que en l’actualitat les dones encara es troben en clar desavantatge per les barreres estructurals de gènere latents en l’esfera laboral.

Precisament esta qüestió s’abordarà amb detall en el taller convocat des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almussafes, en col·laboració amb l’Agència de desenrotllament local, ADL, per a divendres que ve 14 de setembre.

“Existixen massa estereotips assignats pel gènere als sexes que en l’àmbit empresarial són molt patents, per la qual cosa des de les institucions públiques hem de treballar en pro de la potenciació de la igualtat efectiva de la dona en l’accés a tots els recursos bàsics, entre ells l’ocupació de qualitat del col·lectiu”, destaca l’edil d’Igualtat, Davinia Calatayud.

Inma Marco, coach i tècnic especialista del Programa de Formació de la Dona de la Diputació, impartirà la sessió gratuïta i de dos hores de duració, entre les 10.30 i les 12.30 hores, en la sala de conferències del Centre Cultural.

Necessitats, motivació, valors i actituds són els quatre pilars sobre els quals versarà el programa formatiu, en el que es brindaran recursos i noves ferramentes de formació, pautes d’acció i recomanacions útils per a les dones en el procés de creació de l’autoempresa, així com les claus per a la seua gestió i manteniment bàsic.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia d’arxiu

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada