Gran festa amb simbologia vaquera per al ‘Mig Any Faller’ d’Almussafes

  • Sopar i discomóvil, els dos ingredients principals de la sèptima edició de la iniciativa prevista per al pròxim dissabte

cartell-mig-any-faller-almussafes-2018La Junta Local Fallera d’Almussafes, en col·laboració amb l’executiu local i les tres comissions falleres de la localitat, convoca a la ciutadania a participar activament en la nit festiva i de convivència amb què es posarà el passador d’or al final de l’estiu, a més de festejar la proximitat de les Falles 2019.

Des de fa set anys, Almussafes es bolca en el “Mig Any Faller”, una iniciativa que té lloc sis mesos després de despedir la festa “josefina” i que gràcies al poder de convocatòria de les entitats locals Mig Camí, la Primitiva i La Torre registra una elevada participació en cada edició.

Les persones interessades a sumar-se a la “Festa Vaquera”, la temàtica triada des de l’organització per a la celebració prevista per al dissabte 15 de setembre, ja poden assegurar la seua plaça dirigint-se a algun dels tres casals fallers de la població.

Pel mòdic preu de 3 euros els fallers i 5 euros ciutadania en general, els participants disfrutaran d’un sopar de cabasset, a què seguirà ball i diversió fins a altes hores de la matinada al ritme d’una discomòbil.

Els organitzadors habilitaran diverses files de taulers i cadires i serviran la beguda i el piscolabis, a més de preparar photocalls perquè els assistents a la vetlada festiva deixen constància gràfica del “Mig Any Faller” 2018.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada