Teatre infantil en anglés, principal novetat de l’oferta de tallers d’Almussafes per a la nova temporada

Teatre infantil en anglés, principal novetat de l’oferta de tallers d’Almussafes per a la nova temporada
  • El procés d’inscripció en els diferents cursos organitzats comença el pròxim 18 de setembre

Les cinc escoles municipals que desenvolupen les seues respectives activitats en el Centre Cultural d’Almussafes es posen en marxa per a començar la nova temporada. A partir del mes d’octubre tornaran a obrir les seues portes per a facilitar a la ciutadania el desenvolupament de les seues habilitats i aficions i per aquest motiu el consistori municipal inicia el procés per a informar sobre l’oferta disponible i el funcionament de les inscripcions.

La gran novetat d’aquest curs 2018-2019 és la creació d’un taller infantil en anglés, “amb el qual la infància almussafenya podrà aprendre aquest idioma d’una manera divertida i mentre va coneixent la importància de la lectura i d’expressar les seues emocions a través de les arts escèniques”, destaca la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes, Teresa Iborra. La proposta està dirigida als menors de 8 a 12 anys i s’impartirà els dimarts i dijous de 18.30 a 20 hores.

L’oferta de l’Escola Municipal de Teatre prevista per a aquest nou curs es completa amb el taller de teatre infantil, dirigit a xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys, el dirigit a joves i adults d’a partir de 16 anys i el que es planteja per a la tercera edat, que s’imparteix de manera gratuïta per al col·lectiu de majors.

Davant l’èxit registrat, la Regidoria de Cultura manté en la seua oferta el taller d’iniciació al tall i confecció d’indumentària valenciana que va començar a impartir-se el passat curs, una activitat que complementa a l’altra proposta relacionada amb la costura, el taller de tall i confecció, que a causa del seu bon rendiment disposa ja d’un total de sis grups, tres d’iniciació i tres de perfeccionament.

Finalment, dos de les propostes amb major trajectòria en la població com són les arts plàstiques i la ceràmica continuaran oferint-se a la ciutadania. Concretament, continuen impartint-se els tallers de dibuix i pintura en les seues modalitats infantil, juvenil i d’adults i també els tallers de ceràmica infantil i d’adults.

“L’oferta és variada i abasta diferents disciplines que sabem que agraden als veïns i veïnes d’Almussafes, per la qual cosa estem segurs que novament funcionarà”, assegura Iborra. “Quan arriba setembre, el Centre Cultural d’Almussafes comença el seu habitual enrenou i ja no para d’acollir iniciatives fins al següent estiu. En aqueix sentit ressaltaria que això no ocorre solament perquè la ciutadania acudeix com a espectadora als espectacles que es programen, sinó que és protagonista de moltes de les propostes que es desenvolupen en la infraestructura, com és el cas d’aquests tallers”, explica.

Inscripcions i normativa
Les inscripcions per a tots els tallers, que podran realitzar-se tant de manera presencial en el Centre Cultural com a través de Serviweb, començaran el pròxim dimarts 18 de setembre a les 9 hores per als empadronats i s’obriran als no empadronats el 25 de setembre sempre que queden places disponibles en els diferents grups.

Tal com assenyala la normativa, tots els cursos són trimestrals i una vegada adquirida la plaça les activitats podran mantenir-se durant tot l’any sempre que es respecten els períodes de renovació. A més, cada persona podrà realitzar com a màxim la inscripció de dues persones. Amb l’arribada de setembre, el consistori municipal distribuirà l’oferta completa de cursos amb els seus respectius grups i horaris a la ciutadania.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada