Tradicional concentració de motos a Sueca per al diumenge 2 de setembre

Tradicional concentració de motos a Sueca per al diumenge 2 de setembre

cartell-matinal-motera-festes-sueca-2018El Moto Club de Sueca organitza un any més la concentració anual coincident amb les Festes Majors de la capital de la Ribera Baixa. Aquesta vintena tercera edició es durà a terme el pròxim diumenge 2 de setembre.

La trobada, a la que assisteixen centenars d’aficionats en cada cita, es durà a terme al costat del Pavelló Poliesportiu Cobert, situat en la ronda del País Valencià.

Les inscripcions s’obriran a les 9 del matí. L’organització ha previst satisfer a tots els gustos en l’esmorzar. Per açò han previst quatre tipus d’entrepans a triar entre embotit; pit de pollastre amb tomaca; truita de creïlles; pernil i formatge i mandonguilles d’abadejo.

El preu d’inscripció de 8 euros inclou samarreta commemorativa, participació en sorteigs d’obsequis entre els quals es troba el regal especial d’una scooter.

Per a les 11:30 hores, aproximadament, està prevista una ruta turística cap a la Muntanyeta dels Sants, única roca que ressalta enmig del Parc Natural de l’Albufera. El monticle alberga l’ermita dedicada als Sants Abdon i Senent, advocats dels arrossers davant les amenaces d’una pedregada.

En aqueix emblemàtic espai s’obsequiarà als participants amb un refresc d’aiguallimó granissat. La gratificant ruta discorre en un 80% per camins asfaltats entre la marjal de camps arròs que en aquestes dates estan a escassos dies de començar la sega. La concentració finalitzarà a les 13:30, en la mateixa zona de trobada, amb el sorteig de l’scooter.

Programa:
Pavelló Cobert Municipal (ronda del País Valencià)
Organitza: Moto Club Sueca
Inscripcions: a partir de les 9 hores (8 euros)

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.