Es troba una cartera amb 763 euros a Cullera i l’entrega a la Policia Local

Es troba una cartera amb 763 euros a Cullera i l’entrega a la Policia Local
  • Els agents l’han retornada al seu propietari, un turista avilés que passa les seues vacances en la localitat costanera

Comportament exemplar el d’una veïna d’Albalat de la Ribera qui després de trobar a Cullera una cartera amb 763’10 euros no s’ho va pensar dos vegades i la va portar a la Policia Local perquè els agents intentaren localitzar al seu propietari.

La cartera no contenia documentació i solament portava en el seu interior la quantia econòmica referida i uns tiquets de la compra, la qual cosa dificultava encara més la labor de cerca, explica el cap de la Policia Local, Juan José Figueres.

Des de la Policia Local activaren una campanya en la seua pàgina de Facebook recordant l’existència d’un servei d’objectes perduts amb l’esperança que l’amo o ama la vera i decidira preguntar-los.

No obstant això, el factor determinant fou la mare del propietari, David Encinar, veí d’Àvila. La seua progenitora li va insistir que acudira a la Policia Local per a provar sort. I així va ser. David va telefonar i va explicar el que li havia succeït, va donar detalls sobre l’objecte perdut i va sonar la flauta. Efectivament, la cartera que reclamava es trobava en dependències policials i, el que és més sorprenent, amb tots els diners dins.

«Sens dubte, la bona acció d’esta ciutadana ha sigut determinant perquè es recuperara la cartera i tots els diners», comenta Figueres, qui ha agraït la seua col·laboració a la veïna d’Albalat que preferix mantindre’s en l’anonimat.

Per la seua banda, Encinar, que va arreplegar el mateix matí d’ahir la cartera en les dependències policials, s’ha mostrat molt satisfet. «Jo pensava que ja no es podia confiar en l’ésser humà, però açò demostra que encara queden persones bones», ha dit.

Diners estalviats
Els fets van succeir dilluns passat. Encinar acabava d’arribar de vacances a Cullera. Va perdre la cartera en el passeig marítim, a l’altura de Caminàs dels Hòmens. Portava bona part dels diners estalviats durant tot l’any per a passar uns dies de vacances amb la família.

«És la segona vegada que venim a Cullera. Ens agrada molt, sobretot per la platja per a gossos, que és ideal per a estar amb la família i la mascota. Quan vaig arribar a l’apartament em vaig adonar que havia perdut la cartera i em vaig endur un bon disgust. Vaig pensar que les vacances les anava a passar el que la trobara, però per sort ha sigut una bona persona. Quina alegria quan vaig cridar i em va dir l’agent que la tenien en la Policia!», relata el turista avilés.

La història has acabat amb final feliç. David podrà gaudir de les seues vacances gràcies a la bona voluntat d’una ciutadana i al servei d’objectes perduts de la Policia Local. Figueres recorda que en les dependències policials es custodien centenars d’objectes perduts a l’espera que el seu amo els reclame.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.