Crisi a l’Ajuntament de Sueca: Compromís i Gispm, un govern a la deriva

Crisi a l’Ajuntament de Sueca: Compromís i Gispm, un govern a la deriva

Era un secret a veus que des de dilluns passat el Regidor Sr. Roselló havia sol·licitat el seu pas al grup de no adscrits de l’Ajuntament de Sueca. Tan sol quedava pendent saber el moment en què transcendiria la notícia i d’un altre costat saber l’opinió de l’equip de govern.

Cal recordar que el procés de la retirada de competències del Sr. Rosello s’inicia de forma precipitada quan el Grup Municipal del Partit Popular va sol·licitar l’expedient relatiu a l’esdeveniment Rock on the Road.

El Grup Municipal Popular estava pendent que la notícia fos pública per a poder veure la reaccions tant de Compromís com de Gispm davant aquest nou panorama polític local.

“Era públic, notori i conegut que des de les festes de 2017 estava directament fiscalitzat per la màxima autoritat sent que les seues propostes passaven per Junta de Govern sense objecció alguna”

Si ja en el seu moment ens va sorprendre l’excusa donada per Compromís, avalada pel Gispm, tots dos es van emparar i van ratificar en el plenari que açò es devia a una situació personal del Sr. Roselló que li havia portat a no ajustar-se a les directrius de la Sra. Tamarit, més ens sorprèn ara que no existisquen declaracions de l’alcaldessa i isca a salvar-li la butaca el seu soci de govern, el Sr. Campillo.

D’una banda la Sra. Tamarit atribuïa inicialment la situació a problemes personals del Sr. Roselló, inconcebible, per a després assenyalar que aquest anava per lliure sense consultar les seues propostes quan era públic, notori i conegut que des de les festes de 2017 estava directament fiscalitzat per la màxima autoritat sent que les seues propostes passaven per Junta de Govern sense objecció alguna.

Del futur immediat, l’alcaldessa encara no s’ha pronunciat. És curiós que en l’anterior plenari fins i tot li tendia la mà al Sr. Roselló i ara que aquest ha decidit passar al Grup de No Adscrits l’alcaldessa calle. En aquest moment, més que mai, es nota que l’Alcaldia de Sueca a la Sra. Tamarit li sobrepassa deixant un panorama desalentador per als suecans i suecanes.

D’un altre costat, la nova distribució de competències, per al Grup Municipal del Partit Popular, no és l’adequada atés que ha sigut una redistribució implicant àrees que gens tenen a veure entre les mateixes.

És obvi que la continuïtat de l’actual equip de govern queda seriosament afectada en quedar en minoria, fins a aquest moment l’alcaldessa feia contínua al·lusió a la seua majoria per representar a un major nombre de suecans i suecanes. Este argument ha finalitzat. I ens preguntem: I ara què, Sra. Tamarit? En quina situació queda Sueca amb un govern en minoria? Va a ser valenta o es va a aferrar a la butaca presidencial?

“I ara què, senyora Tamarit? En quina situació queda Sueca amb un govern en minoria? Va a ser valenta o es va a aferrar a la butaca presidencial?”

Per descomptat la proposta del Sr. Campillo de prorrogar els pressupostos sense major incidència acredita la falta de sensibilitat del Gispm envers Sueca a més de demostrar el desconeixement del funcionament real del nostre Ajuntament. A ningú se li escapa que la pròrroga dels pressupostos comporta una infinitat d’expedients de modificacions de crèdit el que ralenteix el bon funcionament local en haver de destinar mitjans materials i humans a salvar la inoperància de l’equip de govern en detriment del funcionament fluid i ràpid de la nostra administració.

Tal com ha sigut costum en el Grup Municipal del Partit Popular se seguirà exercint una oposició seriosa i constructiva en pro de Sueca el que determinarà que algunes propostes i despeses de l’equip de govern siguen rebutjades proposant des d’un altre costat tot allò que beneficie als nostres veïns.

De fet, tal com ja es va exposar en els mitjans recentment, Sueca, amb la combinació Compromís/Gispm, no ha avançat sent que d’un altre costat estan adoptant les propostes del Grup Municipal Popular que en el seu moment van ser rebutjades.

En definitiva ara més que mai Sueca té un govern inoperant incapaç de guiar el futur immediat de la nostra localitat.

Grup Municipal del Partit Popular

NOTÍCIA RELACIONADA:
17 agost, 2018. El govern de Sueca es queda en minoria en demanar Roselló passar al grup No Adscrit


 

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada