El govern de Sueca es queda en minoria en demanar Roselló passar al grup No Adscrit

El govern de Sueca es queda en minoria en demanar Roselló passar al grup No Adscrit
  • L’oposició no descarta acords puntuals per a reconduir la gestió del pacte entre Compromís i els conservadors del Gispm

El regidor de l’Ajuntament de Sueca, Pau Roselló (Compromís), ha sol·licitat formalment el seu pas al grup municipal de No Adscrits. Això deixa en suposada minoria el govern local, integrat per Compromís i el Gispm. Després de Favara, el cas de la capital de la Ribera Baixa serà el segon dels pobles de la comarca on alcaldies del mateix color polític es queden en minoria.

Roselló fou destituït el passat mes de juny de sou i competències per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit. En aquell moment, un breu, confús i poc concret comunicat oficial parlava de “nova distribució de competències”.

“La decisió ha estat motivada per motius personals que impossibiliten la permanència de Roselló en el càrrec en tant que l’incapaciten per dedicar-se plenament a la seua ocupació com a edil”, apel·laven a l’esmentada nota respecte a la destitució com a responsable d’Indústria, Comerç, Mercats, Activitats i Festes.

I concloïa assegurant que “tant l’alcaldessa com el regidor coincideixen en destacar l’entesa que han mantingut i l’enteniment fluid que ha predominat en la presa d’esta decisió”. Aquest extrem fou desmentit pel propi Roselló en el Ple Ordinari de juliol. Amb posterioritat ha dit que en cap moment hi ha hagut enteniment ni diàleg amb l’alcaldessa.

Descartada la moció de censura
El nou esquema de regidores i regidors a l’Ajuntament de Sueca situa el govern local en minoria, amb deu escons, respecte a l’oposició, que comptarà amb onze edils. La configuració política d’aquesta (cinc del PSPV-PSOE, quatre del PP, un de C’s i un No Adscrit), fa poc viable una moció de censura. Tot i això no descarten acords puntuals per a reconduir la gestió del pacte entre Compromís i els conservadors del Gispm.

RBi


 

  1. […] NOTÍCIA RELACIONADA: 17 agost, 2018. El govern de Sueca es queda en minoria en demanar Roselló passar al grup No Adscrit […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada