Les associacions locals podran optar a la gestió de les barres de les festes de Sueca

cartell-festes-sueca-2018_guillem-sanchez

Cartell de festes, de Guillem Sánchez

L’Ajuntament de Sueca està completament bolcat en la programació de la seua Fira i Festes que se celebraran entre el 31 d’agost i el 16 de setembre. El consistori busca fomentar la implicació i participació dels col·lectius amb la voluntat de treballar conjuntament amb ells l’organització dels festejos i aconseguir que estos puguen revertir directament en l’activitat de les associacions locals.

En este sentit, este dimarts s’ha anunciat que enguany s’obrirà la gestió de les barres dels esdeveniments que tindran lloc al recinte fester.

Per a això, la Regidoria de Festes ha obert un termini per tal que les associacions del municipi puguen optar-ne a la gestió del servei de barres presentant la seua sol·licitud en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sueca fins al pròxim divendres 10 d’agost.

L’adjudicació de les sis barres es farà a través d’un sorteig. El procediment serà el següent: Les sol·licituds s’ordenaran per ordre de registre i a cada candidatura se li assignarà un número. El pròxim divendres 17 d’agost es realitzarà el sorteig de forma pública al consistori, a les 12 hores.

Les barres s’adjudicaran a partir del número resultant del sorteig que s’haurà assignat prèviament en el registre d’entrada. A este número i als cinc consecutius se’ls atribuirà les barres que s’assignaran de manera correlativa segons el calendari, adjudicant dos associacions per esdeveniment.

  • Número guanyador del sorteig i 1er consecutiu: V EspigaRock (Divendres 31 d’agost i dissabte 1 de setembre)
  • 2on i 3r consecutius: Tribut a Miguel Ríos i Fito i Orquestra Liverpool (Dijous 6 de setembre)
  • 4rt i 5é consecutius: Concert de La Unión, Revólver i Luís Bonías (Dissabte 8 de setembre)

Amb les associacions restants es constituirà una borsa per a la gestió de les barres del 2019.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.