Un guàrdia civil fora de servei socorre a una dona de 70 anys que va patir un robatori en Sueca

Un guàrdia civil fora de servei socorre a una dona de 70 anys que va patir un robatori en Sueca
  • L’agent va observar, mentre circulava amb el seu vehicle, com un home s’acostava a una dona i li arrancava la bossa amb violència fent caure a la víctima contra el sòl

Un guàrdia civil destinat en el Lloc Principal de Sueca que es trobava fora de servei va auxiliar a una dona que havia patit un robatori amb violència. A més va poder reconéixer la identitat de l’autor dels fets.

En el moment del succés l’agent circulava amb el seu vehicle quan va observar que un home es va acostar a una dona d’uns 70 anys i d’una forta estirada li va arrancar la bossa amb tanta força que va caure al sòl de forma violenta.

Immediatament el guàrdia va assistir a la víctima i va procedir al seu trasllat a dependències oficials per a avisar als seus familiars. Posteriorment va ser tractada en el Centre de Salut de les ferides patides en un braç a causa de la caiguda.

Gràcies a l’experiència i coneixement de la zona, el policia va poder reconéixer i identificar a l’autor dels fets. L’endemà per part d’agents de la Guàrdia Civil de Sueca es va procedir a la detenció d’aquesta persona, un home de 36 anys i origen espanyol implicat en un delicte de robatori amb violència.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció i Primera Instància número 4 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada